Jump to content

Moto Zajednica

SONISPHERE FESTIVAL - Sofia, Bugarska 22-23.06.2010. planovi i predlozi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Poštovana bratijo motoraši i heavy metalci i ljubitelji istih,

planiram da idem na ovaj festival, odnosno ne planiram da ovako nesto propustim ;D Ovom prilikom mi je cilj da obavestim BJBovce, a i da skupim ekipu koja bi mi se pridružila na ovo putovanje i ovaj događaj. Naravno postoje agencije koje organizuju odlazak na festival, autobusi, spavanje itd, ali meni je da spojim lepo i lepo. Znaci 2 dana najboljih bendova i vožnja motorom. I naravno sve sto ide uz to.

Koncert, zapravo festival se održava u više gradova Evrope, ali mi idemo u Bugarsku, tj Sofiju. Bilo bi lepo otići i još ponegde, kao što je V. Britanija, gde svira više bendova poput Iron Maiden, Alice Cooper, Motley Crue, Skunk Anansie... (vidi:  http://uk.sonispherefestivals.com/  ), ali ni festival u Sofiji nije mnogo lošiji. Zapravo glavni bendovi su i ovde.

http://bg.sonispherefestivals.com/

Koncert pocinje  22.06.2010. u 17h i tog dana sviraju: Metalica, Slayer, Megadeth, Antrax, Heaven & Hell

Drugi dan 23.06.2010. takođe 17h su: Rammstein, Manowar, Alice in chains, StoneSour, Mastodon

...malo li je... :o ;D

Cena za ovaj događaj, same ulaznice su od 4800 - 9600 din za oba dana i ima da se kupe kod nas u Srbiji preko Eventima.

Spavanje, o čemu bih bio zadovoljan ako bi ste mi pomogli da odaberemo nešto ako znate za bolje, ali u ponudi samog Festivala je spavanje u organizovanom kampu u Sofiji, na njihovom hipodromu, za 4 dana 20 leva ili ti 10 eura, sto je zaista smešno, sobzirom da tu je i parking, obezbeđenje i sve ostalo, pa je ova solucija sasvim OK, ako naravno ne nađemo nešto bolje.

Plan puta:

Trebalo bi krenuti taj dan, 22.06.2010. utorak, oko 7:00 ujutru i ići standardno BGD - Niš (auto-put) pa preko Pirota na Dimitovgrad, pa dalje do Sofije. To je oko 400km. Ovo je podložno promenama, ako se tako dogovorimo. Do tamo nam treba oko 5-6 sati puta, tako da stižemo oko 13:00 h, ali i ako stignemo koji sat kasnije, nije strašno. Bitno je stići do jedno 15:00h da bi smo imali vremena da se smestimo i uđemo na stadion na vreme.

Posle koncerta prespavamo i sutra opet, ludilo - zezanje. Pošto se drugi dan festivala isti završava kasno ili ti rano ujutru, ne bih preporucio da krecemo nazad, već da prespavamo još jednu noć i...

...polazak nazad za BGD 24.06.2010. kad se izbudimo i odlučimo da se vratimo.

Eto, to bi za sada bilo to, a za sve što sam trenutno zaboravio, pitajte, pa da razradimo ovu uživanciju... Svi predlozi i korekcije, kao i pitanja su dobrodošla.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350

Ovo ce izgleda biti stvarno do OO. Ja vec imam ulaznice. ;D

Jedino nisam siguran da li je kamp na hipodromu u Bankiji najbolja ideja za smestaj. Mozda ce organizacija i zezanje biti dobri ali je dosta daleko od stadiona na kome se festival odrzava. Stadion je u centru Sofije a Bankija je sasvim izvan grada (nesto kao Pancevo u odnosu na Beograd). Ako se ide motorom, ne bi trebalo (mnogo) da se pije. Ako se uzme taksi, kostace dosta. Ne znam da li su organizatori obezbedili prevoz. Po meni (ja sam ipak matorac), najbolje je naci nekakav povoljan hotel ili hostel u gradu.

Baci pogled na:

www.sofiahotels.net

www.sofiarooms.com

www.sofiaallhotels.com

www.booking.com

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Odlicno. Pregleda cu malo ov ponude pa ce mo doci do resenja. Ono koliko sam ja razumeo Bugarski ::) od hipodroma do stadiona imaju autobusi koje oni preporucuju, a nesto mi se cini i da sam procitao da ce biti posebne linije za tu relaciju.

Kako si ti planirao da ides? Jesi li za motor varijantu ili...?

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Kako si ti planirao da ides? Jesi li za motor varijantu ili...?

Daki braleeeeeee , pa covek zivi u Sofiji  ;D :D uspeo si da me dobro nasmejes !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja