milivoje.latkovic 14 Napisano April 20, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U procesu biranja Prijavi odgovor kao problematičan Prosledjujem jaknu koju sam dobio od @gavrela jer su mi kratki rukavi i uska mi je u grudima Kao sto naslov kaze, poklanjam mesh Suomy jaknu. Velicina je 54, jakna je uzeta 2007. god, ali je u korektnom stanju. Protektore nisam uspeo da pronadjem, verovatno je neko od ukucana to bacio jer nisu ni znali za sta je... Oprana je, cista, odgovarala bi nekome do 186 + - i 85kg. Ako bi nekome sluzila nek se javi slobodno ili ovde ili pm. o/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 20, 2022 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan moze li meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milivoje.latkovic 14 Napisano April 20, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U procesu biranja Prijavi odgovor kao problematičan @john314 moze naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 20, 2022 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan HVALA JOS JEDNOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...