Jump to content

Moto Zajednica

dobri majstori u NOVOM SADU?????

Recommended Posts

• Zainteresovan, 845 postova

ajte molim vas, napisite mi kod koga bi mogao da vidim da mi sredi na hondi curenje ulja, i kvacilo. znaci ne neki lelemudi, i nadrmajstori, nego normalni ljudi, koji urade poso kako treba. znate li neko ko je za to iz novog sada?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 308 postova

curenje ulja reši zamenom dihtunga (ne čekaj original napravi od klingerita kod zaptivača na naselju), ili semeringa zavisi gde curi...A za kvačilo idi kod Vuleta u Marvng, koji je po meni jedini normalan majstor u Novom Sadu, ali to je naravno moje mišljenje...

• Zainteresovan, 845 postova

hteo sam sam da resim to sve, ali da bi resio to curenje moram da skidam glavu i cilindar, a tu ima mnogo posla, a ja nisam nikad radio to, pa ne bih da se zeznem negde. a trebalo bi usput nastelovati ventile. a za kvacilo, isto treba zameniti lamele, ili opruge, a ni to ne znam sam. jel znas gde se tacno nalazi taj VULE MARVING, ili broj moba jel imas?

• Svrati ponekad, 308 postova

Vule Marving 063 809 78 89, dođeš do betanije i nastaviš pravo kroz branimira ćosića prema novosadskog sajma, skreneš prvu desno ideš do prvog skretanja desno, tu ti je groblje i zabavište neko čini mi se, tu skreneš desno i tu ti je servis sa desne strane, uglavnom desno samo i ne možeš promašiti ::)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja