Jump to content

Moto Zajednica

nova Aprilia od hiljadu kubika (V4)

Recommended Posts

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Ma italijani nikad nista ne izbacuju tek tako da ima na broju :)

Ona rsv1000 je bila nekakva surova za nas van piste ,na losem asvaltu moras da pazis kad je sashaltavash pred krivinu oce da blokira tocak opet na izlazu iz krivine zaigra zadnji kraj(obrtni momenat joj neda mira :)  )

O cemu ti pricas?  ???

Pa RSV Mille je fenomenalno vozljiv motor i po ulici i po stazi, daleko se lakse vozi od bilo kojeg motora sa rednom cetvorkom upravo zbog tog obrtnog momenta koji nezahteva da si non stop u visokim obrtajima.  Po gradskim guzvama je zbog prenosa trazi stalno 1-2, ali to je u Chikaskim guzvama pa se neracuna.  Ja sam sa mojom bivsom RSV (prva generacija) presao oko 7000 milja a od toga bar 500-750 milja na stazi, Nikad mi se nije desilo da mi blokira zadnji tocak, a nije imala proklizavajuce kvacilo.

Ni Falco koji ima isto kvacilo i isti motor kao RSV Mille 98-03 mi nikad nije blokirao zadnji tocak i nije surov.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova

Nikad mi se nije desilo da mi blokira zadnji tocak, a nije imala proklizavajuce kvacilo.

U 10.000km nisam dozivio to famozno blokiranje kotača. A nije ga dozivio nitko drugi tko vozi RSV. Ne znam samo odakle ti to?

Sto se tice voznosti, ponasanja na cesti i stazi - ako se ikada vidimo, veoma rado cu ti ustupiti svoj RSV da se uvjeris koliko je motor ugodan za voznju ;)

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5606 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

E jebiga sad me baciste u dilemu.Ja sam taj motor vozio pre 7godina i meni je tada tako izgledalo ,jednostavno mi je bio strasiv motor mada sam tad ja  imao SRAD-a 750 koji je ipak dosta slabija masina u cije sedlo kad sjednem dodje mi kao igracka.Mada i sad ponekad komentarisemo crne tragove na izlazima iz krivine koje je ostavljala rsv na izlascima iz krivina :)  Extra je to motor ja sam samo napisao kako sam ga ja dozivio!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja