Pavlony 0 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam auspuh sa praznim loncem, takav sam dobio uz motor. Hocu da menjam auspuh zato sto se komsije bune na mene kako vozim kroz ulice brzo, kako stalno turiram i tako. Imam fabricki auspuh za Qingqi 200 gy i hocu da sad taj namontiram. Treba mi pomoc oko farbanja auspuha zato sto je malo zardjao. Kupio dam sprej za visoke temperature Послато са ZTE Blade G Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano Jun 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2086 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево како сам ја то урадио Сређивање ауспуха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavlony 0 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan U auspuhu nesto zvecka tako da cu ga seci da povadim i vidim sta se desva unutra. Hvala na savetu! Послато са ZTE Blade G Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...