Jump to content

Moto Zajednica

hama

Članovi
  • Broj tema i poruka

    69
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: hama

  1. On 18.5.2017. at 13:29, thepainkiller je napisao:

    Jesi li probao na gurku da pališ? Možda je u mašini nešto steglo ili zaglavilo pa da anlaser ne može da zavergla mašinu i onda izvuče akumulator pa ti izbriše kilometražu i sat...

    Ma oce on da zavergla i upali ali teze i ima neki cudan zvuk da nije taj neki fraj lauf 

  2. Pomoc oko alansera.

    U pitanju je vfr 800 98 god tesko vergla i uvek mi izbrise sat i kilometrazu .Akumulator je dobar alanser sam 3 puta skidao zamenili mi cetkice i kazu par elektricara da su biksne dobre . On kad je van motora vrti ko lud a kad se stavi otezano vergla ,hvala unapred.

  3. Vlasnik sam jednog predivnog prevoznog sredstva ali mi se desio maler to jest crko mi je cdi ili centralna jedinica u pitanju je 180 cm cetvorotaktna 2000 godiste molim drugare za pomoc kako i gde je kupiti unapred hvala

  4. Neznam sta da ti kazem puno hvala mnogo si mi pomogao nebi ni znao da treba da se skida zadnji tocak kad se malo prolepsa krecem u akciju pozz.

  5. Molim drzgare ako neko zna gde se ispusta vazduh iz kocnica na zadnjem tocku na vfr 800 2000 godiste , gledao sam na kandji zadnjeg tocka nevidim nikakvu sisicu u pitanju je dual brake hvala unapred.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja