Jump to content

Moto Zajednica

cibin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

cibin's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. ponovo sam pogledao tvoj naslov teme i prvi post i neznam gdje sam pogrešio. ajde ti to malo zdravo seljacki prevedi meni da ja to shvatim. nadam se da ceš naci neku ekipu sa TOMOSIMA koji su naumili ici u Budvu i planirali dolazak 19. augusta ujutro ili pojedinca sa SV koji bi prespavao negdje na pola puta????? jasno je da tražiš suputnika ili grupu pa je sve vezanao za suputnika ili grupu u odgovoru u okvirima teme. da pricamo o kobasicama na Bubanj potoku još bi shvatio da smo fulali. Onima koji ne razumeju: nema vam pomoci. što se ovoga tice mogu reci da kako si napisao temu i nas 15.tak se zajebelo, kako ti kažeš, prebolicemo jer kako je napisano nije ni cudo ali kako ceš ti do Budve ako ne nađeš grupu ili barem pojedinca da te dovedu do nje. sada je jasno zašto tražiš nekoga. Nisam mislio da diskutujemo o ovome i nije mi namera, jer nije na mom nivou. I dalje stoji da postuju samo oni koji su zainteresovani za putovanje. Hvala
  2. E sada, dragi moji forumasi, Naslov, a pogotovo opis teme jasno govori da trazim saputnika. Ako mislite da odgovarate irelevantnim odgovorima - tipa "ovo je lutrija", "gde ima smestaj u budvi" ili objasnjenje kako se vozi odredjen motor, trebali bi znati da otvorite novu temu i diskutujete o njoj tamo. Chovek se obraduje kad na svojoj temi vidi 15 odgovora, a ni jedan u tematici. Iako je peconi isto postavio off-topic odgovor, to je bio najkorisniji od svih vasih odgovora. Onima koji vec nisu: procitajte pravila foruma. Onima koji ne razumeju: nema vam pomoci.
  3. Pa pade me to na pamet... Ali za ovakve "oglasi" nisu svi lutrija?
  4. Bas niste u redu. Ali dobro Nadam se da ce nekome moj datum biti zanimljiv.
  5. Poz! Gde: Novi Sad - Budva Ruta: Preko Bosne Kada: polazak 15. ili 16. augusta, povratak u nedelju 19. augusta Zelim da nadjem pojedinca ili ekipu s kojom bih putovao. Vozim SV-a. Radujem se Vasim odgovorima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja