Jump to content

Moto Zajednica

QnRA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: QnRA

  1. Ljudi jel zna neko neki jeftino prenoćište u Nišu? Ili nekoga ko bi izdao sobu za vikend za mene i devojčicu. Častim piće pronalazaču naravno. :)

    1. Prikaži prethodne komentare  3 more
    2. Dzony93

      Dzony93

      ne verujem da ima ispod toga? mozda negde dosta zabaceno, i sumnjivo mesto :D .

       

    3. papacito

      papacito

      Ponesi brate sator pa na poljanu to je najjeftinije...

       

    4. zodini
  2. Uzmi u obzir i Sachs X-road 125 koji verujem da se uklapa u tvoj budzet. Lagan, okretan, za ucenje i krace ture odlican! Vozikam ga vec 2 godine i u pocetku nisam imao nijednu zamerku, ali evo sada mi je nesto postao slab, i neudoban je za ture preko 50km [trne dupe od vibracija kad ga odvrnes, a moras ga malo odvrnuti da bi se kretao oko 80km/h sto smatram minimumom van naselja. takodje nisam vozio druge motore pa ne znam da li su te vibracije vece/manje/iste u odnosu na neki drugi model]. Kao prvi motor za nekoga je ekstra, a i posto vidim da si savesno odlucio da ti prvi motor bude 125/250cc onda znas da je to to i da za godinu-2-3 sledi nesto vece/jace.
  3. Molim vas ako vas ne mrzi, glasajte za moju fotku! Samo lajk na ovom linku. [izvinjavam se zbog postovanja u 2 teme]
  4. Molim vas ako vas ne mrzi, glasajte za moju fotku! Samo lajk na ovom linku.
  5. izvinjavam se na offtopicu, ali da ne otvaram novu temu samo zbog jednog pitanja. Koja je razlika izmedju B1 i B kategorije, tj. sta je B1 kategorija?
  6. QnRA

    Kaciga za suvozaca

    Hm, okej hvala za to. Ali sajt je na nemackom, kako da ja tu kacigu nabavim?
  7. QnRA

    Kaciga za suvozaca

    Potrebna mi je kaciga za suvozaca, tj. suvozacicu. Sta ima u ponudi da je jeftino a dobro [i naravno homologovano zbog novog zakona...]?
  8. Danas bio na polaganju, i POLOZIO!! Vozili na motoru auto-skole, Tomos BT, al moras pokazivati rukom kad skreces. Desio mi se mali peh, idem polako ka semaforu, zeleno. I na po metra od pesackog -> zuto. I ja zabodem prednju i prokliza mi prednji nekako ???, al posto je mali samo mi se srusio izmedju nogu... Podigao ga i nastavio, na kraju pandur kaze okej je, polozio se. Jednom sto nije polozio je na raskrsnici kad je trebao skrenuti levo, kamion iz suprotnog smera stao na sred raskrsnice i upalio sva 4 migavca. Ovaj sto polagao tada krenuo da skrece i jbg srusili ga...trebao je sacekati da kamion odluci sta ce.. Tako da znate ako se nekom desi slucajno takva situacija.
  9. Pisao sam danas [i polozio! ]. Posto sam imao psp, nisam pisao prvu stranu [situacije].
  10. Hvala na odgovoru. I jos jedno pitanje. Kada pisem testove za A uz prethodno posedovanje PSP potvrde. Koji deo testa ne pisem? [situacije/suva pitanja/raskrsnice i znakovi] ?
  11. Koji je tacan odgovor na pitanje: 28. Poziv svim učesnicima u saobraćaju da obrate pažnju,jer će milicionar koji reguliše saobraćaj,izraziti određeni zahtev i daje se pištaljkom sa: a) više uzastopnih kratkih zvižduka b) jednim kratkim zviždukom c) jednim dugim zviždukom U testovima koje sam dobio iz auto-skole, tacan odgovor je pod C, a na sajtu AS Crveni Signal tacan odgovor je pod B. :s Hvala unapred! : )
  12. odmah dobijam punu A kategoriju zar ne? punoletan sam Vidis, i mene isto zanima.
  13. Bilo je na dnevniku da se novi zakon odlaze do sledece godine, zato opusteno.
  14. #!@<QLKA:LDS !!!! xDD Znas kako sam se iznervirao, sve dogovorim sa covekom i on kao na kraju ode da vidi i kaze 'eee nema ta velicina'. :'( Maler
  15. Da li neko zna gde ima da se kupi osim u Guevari? Zvao sam ali nemaju M velicinu, a na pitanje da li mogu poruciti su mi odgovorili 'ni pod kojim uslovom' : [ Takodje ako neko poseduje istu, moze neka iskustva, mane kacige i tako.
  16. otkud kapa i ruka na jednocilindricnom motoru?? hehehhehheheh Mozda je twin spark ;-))) ili Quadspark... meni lici na V12 i to dvotaktni V12
  17. Evo danas sam skinuo karb. Bio je puuun vode. ;D Pa sam sve lepo oprao i OSUSIO!!, karb i filter, namontirao i sad radi ko metak. Hvala svima jos jednom na savetima i pomoci.
  18. Imam rucni ;D Ispod leve rucke, povuces levo, i kad pustis sam se vrati, cudesno!
  19. Ne znam, mozda. Ali zar sauh ne blokira dovod vazduha? ??? Prska ko blesav kad verglam.
  20. Evo danas sam skinuo filter i navukao par charapa preko karba i tako vozio do shkole i nazad. ;D [na brzaka reshenje posto mi je mnogo hladno i nemam vremena do vikenda] i nije se ugasio Jedino trokira mnogo [visak vazduha valjda, zagrize normalno kad mu stisnem sauh] al za vikend cu skinuti karb i sve lepo oprati u benzinu, procistiti dizne i srediti nekako filter da prione na karb.Vazno da ne moram peske do skole.
  21. hvala svima na brzim odgovorima @Quickly - hmmm moj airbox je malo odvojen od karba, zagubio sam original gumicu koja spaja pa je neka budzevina, vrlo moguce kako god, idem sad videti ako se nije otreznio da probam nesto ;p
  22. Imam cudan problem, motor lepo pali, ide, ali posle nekih 5min voznje samo se ugasi i nema ga sanse upaliti narednih sat-dva O_O . Nakon sto odmori tih sat-dva vremena, opet pali normalno i ide 4-5min. Evo primeri od danas ;D, krenuo u skolu, stanem na semafor, i on ugasi. Krenem sad kuci iz skole, i ide ide, ja na ravnici gas, lepo ubrzava i samo odjednom skroz izgubi gas [ne reaguje na oduzimanje/dodavanje gasa] i stane ??? Na pamet mi pada svecica, al nisam nista jos dirao. Molim vas pomozite :[ Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja