Jump to content

Moto Zajednica

Bella

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bella

  • Rođendan 12.12.1978.

Profile Information

  • Pol
    Žena

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bella's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Caoooo djugajjjiiiii evo skromnog doprinosa i od mene! samoooo pedesetak slicica. http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg/
  2. Znam : sve se neće na isti osmeh svesti. Znam : neće svima jednako biti sunca. Na istoj cesti uvek će se uplesti Crni trag povratnika I bele stope begunca. Hodaće oba u jednom istom smeru Tegleći svako svoju drukčiju veru. Pa i mi tako jedan uz drugog, nemo, po istoj cesti vučemo živote i dane. I uporedo, Rame uz rame, Idemo. I jedan drugog nikad ne prestižemo. I trpimo se koliko god umemo I lagaćemo kako se razumemo, Sve dok na kraju zajedno ne stignemo Tim istim putem na dve suprotne strane.
  3. Djugajiiiii , Tour around Serbia 2010, been there, done that, specijalno za " sivce" a i ostatak ekupe! ps. Made by Bella
  4. [move]HELLO MOJA SIVA BANDO )))[/move] stala na vagu - 53.1 kg. Hvala trenaznom kawasakiju i nemilosrdnom vremenu. Devojke, nemojte bacati parice na skupe aerobike. Pozz svima od Belle. poseban pozz mojim " kiwi" - jima )))) Momci najjaci ste! Jedva smo vas stigli! Slikice uskoro, cim naucim kako se rukuje ovim zavrzlamama! Al tu je Dr. Bane i njegove miomirisne cizmice da pripomognu )))
  5. idem ja tako Bg-om, i setam se pored Ade, i vidim, stvarno cool bajkere, i svima pise na majcama BJB. Voze se oni laganica, kad ono.... za njima kaska Milke,na nekom mopedu... kaze : to ti je VFR od 50 kubika....aj recite vi meni, jel to tacno?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja