Jump to content

Moto Zajednica

zivke.admin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zivke.admin's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ljudi, crkla mi sijalica za svetlo napred, kod Kinroad-a 250cc. Rasturio sam far i kad pogledam, skroz je plastican i slepljeno staklo (koje je takodje plasticno) za ram koji drzi staklo. Kako zameniti sijalicu u toj situaciji? Kad sam vec to rasturio, negde sam citao da su ljudi menjali ovaj plastican far za normalan stakleni. Ima li negde neko uputstvo? pozdrav
  2. Jeste u garanciji, ali sta vredi....
  3. Ajde da te ne uchim, ali zar ces dopustiti da ti masina ostane takva. Mislim bolje da ti vrati sve na staro. Kako bre 8l na 100km. Ovo ostalo i nije tako vazno (bar meni), nego sta se deshava sa motorom koji trosi toliko goriva, chudo da ne dolazi do pregrevanja. Jel ti puca iz auspuha? A za pokazivach goriva nemam rechi. Pa naravno da necu dopustiti, ali se sada pitam da li da oet odem kod njega ili kod drugog proverenog majstora? Ne pregreva se, ali se desi neki put da puca iz aspuha, ne stalno.
  4. Nije me bilo neko vreme na netu, jer sam se borio sa mojom masinom ako je tako mogu nazvati. Odradio prvi servis nakon 500km i evo rezultata. Zamenjen kilometar sat, koji je ranije pokazivao brzinu skoro tacnu ali nije brojao kilometre, sada novi broji kilometre ali pokazuje vise za 10km/h. Pokusana zamena pokazivaca goriva, ali bezuspesno, kaze serviser Darko, to je tako i ne moze. Sada ne radi. Kaze da je nastelovao karburator, sada trosi 8 litara na 100km. Na putu iz bg za Palanku ostao sam na pola puta bez goriva jer sam racunao da ce mi tih 8 lit biti dovoljno za 110 km do kuce. Izbacuje crni dim na izduvima. I tako...sta dalje da vam pricam
  5. Prosao sam nekih 300km od kad sam ga uzeo. Posle problema sa gusenjem, javio se problem kod gasenja pri svakom zaustavljanju (stiskanje kvacila). Znaci, vozim ga 3, saltam u drugu i zaustavljam se na semafor, on se gasi. Sada bukvalno svaki put kad stisnem kvacilo ako je pusten gas, on se gasi. Srafovisu krenuli lagano da se otpustaju i odvijaju, ne smem ni da ih stegnem kako treba, plasim se da ne sjebem navoj. Verovatno ste u pravu da mu treba stelovanje, tako da cu sacekati i to.
  6. Nisu to neke velike i dugacke nizbrdice, naveo sam kao primer nizbrdica, ali se desava i kad usporavam pred kolonu vozila pa lagano dodajem gas kako bih nastavio u istoj brzini.
  7. Zezam se ja, iz prica sam cuo da je motor sasvim ok, zato sam se odlucio za njega. Ne primetim da radi na jednom klipu, ista stvar se desava i kad je u drugoj i kad je u cetvrtoj, petoj brzini, ali samo kada sa totalno pustenog gasa krecem da dodajem lagano.
  8. Vidim i da ga prodajes Kad stoji radi normalno, cim dodam gas on se gusi, nesto slicno se desava u voznji ali se ne gasi. Oseti se posle nizbrdice dok je pusten gas i onda dodam gas, tad se oseti da se gusi, ali nastavi dalje ok.
  9. Jel to "lepo si pazario" malo sarkasticno ?
  10. Jos sta sam primetio, kad je na leru a ja na pr.na semaforu, kad dodam gas on se gusi i nekoliko puta mi se ugasio.
  11. U Ponedeljak sam konacno isao da preuzmem kupljen nov Kinroad 250, u Novoj Pazovi. Naravno Darko je ok lik, sve je covek objasnio sta treba. Krenuo sam prema BG, i posle 10 km, primetim da aparat za migavce ludi. U levo nekad svetle i prednji i zadnji bez prekida a desni rade normalno. Posto sam stigao predvece, nisam nista ni uspeo da vidim, pa sam ga parkirao u garazu odmah. Obaveze mi nisu dozvoljavale da ga vozim, sve do juce popodne. Tada primetim da na prednjoj desnoj viljuski, ostecenje na plastici. Pod tim ne smatram ogrebotinu, vec duboko ulubljenje i skinuta boja. To je velicine 2cm tako da prilikom preuzimanja to i nisam primetio. Kad sam seo da ga vozim, primetim da sat pokazuje brzinu ali da se kilometri ne pomicu, stoji ukoceno na brojkama kad sam ga parkirao. I sad ja vas pitam, da li ce prihvatiti reklamaciju posle 4 dana? Sta da radim?
  12. Pozdrav svim forumasima i bajkerima. Iz Smederevske Palanke sam, svez od skora bajker
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja