Jump to content

Moto Zajednica

maxmil032

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

maxmil032's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. pa dobro Pero komsija kada se pije kafa odmori malo pa da se bacimo na voznju!!!!!!
  2. Pa zna se Pero rep jE NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)Naravno Cacak!!!!!!!!max032..... ---- Taj dotični (Majstor???) Pero je "kriv", što je i meni benzin u krvi, i što sam doživotno zaražen motorima - i hvala mu neizmerno. Kako je bio šampion u moto cross-u, uvek je vozio endurice, pa sam tako i ja imao čast da me on provoza više puta na njegovoj Yamahi (Xt 500, ako se dobro sećam, davno to beše). Bio sam baš klinjo, kad je počeo da me pušta napred ispred njega da ja šoferiram, a on bi samo prešaltao iz prve u drugu, pa bi mi onda davao guvernal u ruke, da ne bi bilo dizanja na zadnjaka. Još uvek se sećam kako je u podrumu kuće gde je živeo na kraju sezone, rastavljao tu yamahu na sastavne delove, tačnije delovi su bili poređani kao na onim eksplozivnim šemama iz časopisa, svaki delić posebno. I uvek bi je sastavio, i uvek bi radila besprekorno. To je meni tada izgledalo kao magija A verovatno se pitate zašto stoje ona tri upitnika pored rečce majstor ? Evo odgovora: Skoro sam mu oterao moj motor na prvi servis, (inače sam kupio polovan motor star 8 god) kod mog komšije Pera repa i između ostalog na listi njegove dijagnostike je stajalo: Pa vi sad meni recite, da li vam liči da je ovu defektaciju pisao neki stručnjak? Naravno, šalim se, jedan veliki pozdrav za mog komšiju Pera
  3. Motor u dobrom stanju uradjen servis ulje,filteri svi gume dobre lanac lancanici dobri..Skoro uvezen i registrovan 97 god presao 49000..
  4. iz cacka veliki pozdrav za sve bajkere ja sam Makso.kao i uvek sezona je u toku i tim povodom svima zelim srecan put.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja