Jump to content

Moto Zajednica

lazarevic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu lazarevic

  • Rođendan 21.07.1988.

Contact Methods

  • MSN
    grom.88@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Jagodina

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

lazarevic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala. Sta da se kaze drugo samo da se trudimo da budemo jos bolji. Zahvaljujemo svima sto su dosli na motofest uprkos vremenskim neprilikama. Takodje se zahvaljujemo i svm ljudima dobre volje koji su nam izasli u susret da napravimo ovo desavanje.
  2. Hvala. Sta da se kaze drugo samo da se trudimo da budemo jos bolji. Zahvaljujemo svima sto su dosli na motofest uprkos vremenskim neprilikama. Takodje se zahvaljujemo i svm ljudima dobre volje koji su nam izasli u susret da napravimo ovo desavanje.
  3. Znam da je imao stan u Nisu i da je ziveo tamo,supruga i sin su jos uvek tamo.No nema veze fenomenaln je covek bio :'( Bas mi je drago sto se ovako nesto pravi u Jagodini u njegovu cast. Samo jos dva kratka pitanja vezano za ovaj Motofest cija je ideja bila da motofest nosi njegovo ime?iI dali prisustvuje neko od Goranove porodice na festu? Ideja potice jos od 1999godine. Memorijal su tada napravili njegovi prijatelji. A bice svakako neko od njegove porodice. Uvek su tu.
  4. poklapanja ce uvek biti.....to j neizbezno jer je sezona premala a klubova je sve vise....samo ih u sapcu ima 10 ili 11..... Da to je tacno da nema praznih termina u sezoni. A Memorijalni kup Goran Ostojic se odrzava u ovom terminu od 1999godine. Tako da tada nije imalo podudaranja sa nekim moto skupovima jer je tadda bilo samo par moto klubova na teritoriji Srbije.
  5. Ne nije bijo iz nisa. Goran Ostojic je bio iz Jagodine ali je bio u 63.padobranskoj u Nisu.
  6. Pa sviraju oni i Rock,u Mitreovici ih ima na dosta svadbi,bas zato sto ne sviraju klasicne narodnjake,boue i rocka,i dzeza,starogradse.....pevacica malo punija,ali ima strasan glas,a dolaze iz tog kraja,ja sam mislio da je Smederevo,ali moguce da je Jagodina! Evo clanova benda: Nemanja Miletic - ritam gitara/vokal; Milos Milojevic Zify - solo gitara; Petar Petrovic - bas gitara/vokal; Nikola Milojevic Meda - bubanj.
  7. Ne VATRENE KOCIJE nisu ti na koje vi mislite. O tom bendru ne znam puno ali znam da su ROCK bend iz Jagodine. Prosle godine su svirali u Boru na moto skupu.
  8. Ovo nije klasican moto skup kao sto obicno neki moto klub organizuje. Ovo je Memorijalni kup Goran Ostojic. I u sklopu tog memorijala je i moto skup.
  9. MOTOFEST je Moto skup sa karakterom festivala koji se odrzava u Jagodini. Ovo je inace 8. moto susret u okviru 12.Memorijalnog kupa "Goran Ostojic", koji se u Jagodini odrzava od 1999.godine u znak secanja na ratnog heroja Gorana Ostojica, komandanta 63.padobranske brigade. Suorganizator Motofesta je moto klub "Balkan boy", prvi jagodinski registrovani moto klub. Ono sto ce ove godine uciniti da prvi MOTOFEST bude znacajan je takmicarski deo programa, u okviru kog ce mladi bandovi iz regiona imati priliku da nastupe i da dobiju nagrade strucnog zirija. Time ce se ispostovati kriterijumi kvalitetne muzike i dati doprinos moto i rok kulturi u okviru regiona. Takodje, posetioci ce imati mogucnost da uzivaju u revijalnim nastupima najkvalitetnijih bajkerskih grupa iz Srbije koje tradicionalno nastupaju na nasim moto susretima. Ovogodisnji, prvi MOTOFEST ce se odrzati od 21. do 23. maja u jagodini kod sporstke hale JASSA. Prvo vece MOTOFESTA, 21.maja je rezervisano za nastupe 8 izabranih grupa na osnovu raspisanog konkursa i iste veceri ce se izabrati najbolja tri sastava. Zatim slede revijalni nastupi. Drugo vece MOTOFESTA je rezervisano za revijalne nastupe, prvo dva najbolja sastava kojima ce biti urucene nagrade, a zatim i afirmisanih bajkerskih grupa. 21, 22 i 23. maj Jagodina Petak, 21 maj: R.G.P ( Jagodina) Kvar (Paracin) Metal Whip (Despotovac) Fuss (Jagodina) Paradox (Cuprija) Abstract Asylum (Jagodina) Tequillers (Beograd) Vatrene kocije (Jagodina) Rain Delay (Beograd) (TAKMICARSKI DEO) Blues travellers (Paris/Beograd) New Deal ( BOR ) Subota, 22 maj: 2 najbolja mlada benda Faust ( Jagodina ) Give & Take (Jagodina) Black Jack ( Zrenjanin ) POPBOX ( Jagodina ) Sveti Gral ( Novi Becej ) Nedelja, 23 maj: Najbolji mladi bend iz regiona Metal Whip ( Despotovac ) POPBOX ( Jagodina ) PROROCK ( BG ) DOBRODOSLI!
  10. MOTOFEST je Moto skup sa karakterom festivala koji se odrzava u Jagodini. Ovo je inace 8. moto susret u okviru 12.Memorijalnog kupa "Goran Ostojic", koji se u Jagodini odrzava od 1999.godine u znak secanja na ratnog heroja Gorana Ostojica, komandanta 63.padobranske brigade. Suorganizator Motofesta je moto klub "Balkan boy", prvi jagodinski registrovani moto klub. Ono sto ce ove godine uciniti da prvi MOTOFEST bude znacajan je takmicarski deo programa, u okviru kog ce mladi bandovi iz regiona imati priliku da nastupe i da dobiju nagrade strucnog zirija. Time ce se ispostovati kriterijumi kvalitetne muzike i dati doprinos moto i rok kulturi u okviru regiona. Takodje, posetioci ce imati mogucnost da uzivaju u revijalnim nastupima najkvalitetnijih bajkerskih grupa iz Srbije koje tradicionalno nastupaju na nasim moto susretima. Ovogodisnji, prvi MOTOFEST ce se odrzati od 21. do 23. maja u jagodini kod sporstke hale JASSA. Prvo vece MOTOFESTA, 21.maja je rezervisano za nastupe 8 izabranih grupa na osnovu raspisanog konkursa i iste veceri ce se izabrati najbolja tri sastava. Zatim slede revijalni nastupi. Drugo vece MOTOFESTA je rezervisano za revijalne nastupe, prvo dva najbolja sastava kojima ce biti urucene nagrade, a zatim i afirmisanih bajkerskih grupa. 21, 22 i 23. maj Jagodina Petak, 21 maj: R.G.P ( Jagodina) Kvar (Paracin) Metal Whip (Despotovac) Fuss (Jagodina) Paradox (Cuprija) Abstract Asylum (Jagodina) Tequillers (Beograd) Vatrene kocije (Jagodina) Rain Delay (Beograd) (TAKMICARSKI DEO) Blues travellers (Paris/Beograd) New Deal ( BOR ) Subota, 22 maj: 2 najbolja mlada benda Faust ( Jagodina ) Give & Take (Jagodina) Black Jack ( Zrenjanin ) POPBOX ( Jagodina ) Sveti Gral ( Novi Becej ) Nedelja, 23 maj: Najbolji mladi bend iz regiona Metal Whip ( Despotovac ) POPBOX ( Jagodina ) PROROCK ( BG ) DOBRODOSLI!
  11. ODRZAVANJE MOTOFEST JE NA TRADICIONALNOM PROSTORU KOD HALE SPORTOVA JASSA.
  12. MOTOFEST je Moto skup sa karakterom festivala koji se odrzava u Jagodini. Ovo je inace 8. moto susret u okviru 12.Memorijalnog kupa "Goran Ostojic", koji se u Jagodini odrzava od 1999.godine u znak secanja na ratnog heroja Gorana Ostojica, komandanta 63.padobranske brigade. Suorganizator Motofesta je moto klub "Balkan boy", prvi jagodinski registrovani moto klub. Ono sto ce ove godine uciniti da prvi MOTOFEST bude znacajan je takmicarski deo programa, u okviru kog ce mladi bandovi iz regiona imati priliku da nastupe i da dobiju nagrade strucnog zirija. Time ce se ispostovati kriterijumi kvalitetne muzike i dati doprinos moto i rok kulturi u okviru regiona. Takodje, posetioci ce imati mogucnost da uzivaju u revijalnim nastupima najkvalitetnijih bajkerskih grupa iz Srbije koje tradicionalno nastupaju na nasim moto susretima. Ovogodisnji, prvi MOTOFEST ce se odrzati od 21. do 23. maja. Prvo vece MOTOFESTA, 21.maja je rezervisano za nastupe 8 izabranih grupa na osnovu raspisanog konkursa i iste veceri ce se izabrati najbolja tri sastava. Zatim slede revijalni nastupi. Drugo vece MOTOFESTA je rezervisano za revijalne nastupe, prvo dva najbolja sastava kojima ce biti urucene nagrade, a zatim i afirmisanih bajkerskih grupa. MOTOFEST ce biti na tradicionalnom prostoru. Tj NA SPORCKIM TERENIMA HALE JASSA. Petak, 21 maj: 8 najboljih mladih bendova iz regiona (TAKMICARSKI DEO) Faust ( JAGODINA ) BlackJack ( Zrenjanin ) New Deal ( BOR ) Subota, 22 maj: 2 najbolja mlada benda Give & Take ( Jagodina ) BlackJack ( Zrenjanin ) POPBOX ( Jagodina ) Sveti Gral ( Novi Becej ) Nedelja, 23 maj: Najbolji mladi bend iz regiona Metal Whip ( Despotovac ) POPBOX ( Jagodina ) PROROCK ( BG ) DOMACIN BAJKERIMA CE BITI MOTO KLUB MC BALCAN BOY IZ JAGODINE DOBRODOSLI!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja