Jump to content

Moto Zajednica

Astra

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Žena

Astra's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ja ne znam zasto ti ne veruju... Evo ja sam te i slikala u trenutku kada si gledao na cajger koliko ides.
  2. Sve stoji ali ja nemam kesa za njega. Meni je bas drago ako si zadovoljan, a hoces li reci sta si uzeo, daj slike. Podeli to sa nama.
  3. Sto onda ti ne kupis RS-ov motor??? Jer sada nemam dovoljno novaca za njega. Za sada imam novaca za izakane brendove ili za Kimca keeway i ostalo... Iz iskustva mojih prijatelja sam naucila da je sigurno bolje da sacekam da sakupim jos parica pa da kupim skuter kao RS-ov i da ne razmisljam niocemu.
  4. Pa dobro nije ti Kimko marka... bez uvrede, ali ako se pominje nesto fensi onda je to pre burgman 650 executive... Ja sada ne vozim nista, imam para za koreance, ali opet necu da ih vozim. Trazim motor ili skuter renomiranog proizvodjaca koji je kupljen u Srbiji i koji ima na sebi pravu km.
  5. Ne razumem ovo oko stana u najavi, ali uklopicu se valjda. Kao sto rekoh, sada ne vozim nista. Prodala sam moj Maxi Scooter, sada gledam da nesto kupim. Neki strom ili mozda naked. Hvala na dobrodoslici,
  6. Na forumu RS prodaje svoj Madison. Ako ti ne odgovara zamena (mada je on jeftiniji, pa se moze lakse prodati) stupi sa njim u kontakt da te ima u vidu kada on proda skuter. Jel ti auspuh ostecen od pada?
  7. Drugari, hvala!!! Ja sam u potrazi za motorcetom tako da cemo se i voziti.
  8. Oh, zaboga. Nisam ja htela da pametujem. Ja sam se tako presla sa mojim prvim skuterom.bio je malo jeftiniji, a posle ne znam ni sama sta nisam menjala na njemu, tako da me je to kostalo dosta para, a i vremena. Ja sa skuterom idem na posao, u vikendicu... Svuda !!! Sada sam spremna da platim i skuplje samo da bude dobro stanje motora. I kupujem samo motore koji su ovde kupljeni, a ne one italijane koji su povoljni, a nijedan "nije" presao 12000km Malo off-a. Mislim da je pokretac teme odustao od kupovine... Ako je kupovina bila cilj
  9. Ja se nadma nekoj ninji... Ako me neko pogodi sa kesom u glavu.
  10. Nadam se da se ne ukljucujem kasno u raspravu. Drugarski savet. Brat od drugara je obisao motore pod 1 i 2. Burgman je uvezen iz Amerike i nista se ne poklapa evropskim, a Madison 2008 ( ako je iz polovniautomobili.com. ) je imao vecu havariju. U vezi xciting-a... Lep skuter, velik skuter, ali jako los skuter, cujem da ljudi imaju probleme sa elektronikom, uostalom sama ti cena govori sve. Bez ljutnje mislim da si i promasio i za ubrzanje. Ja verujem da je 250kubika dovoljno, i vise nego dovoljno. Meni su licno Burgman, Madison, Nexus najlepsi maksi skuteri. Sa Madisonom T150 sam presla oko 8.000km Nakon toga sam vozila S200 (6.000km) i na kraju K400 (on je bio na pozajmici i samo je 6 meseci ostao kod mene). Ja trenutno nemam novca za Burgmana ili Madisona, ali znam zasigurno da Kimko nece uci u moju garazu. Ovo je ipak moje misljenje. Tebi svaka cast jer ti biranje motora traje bas, bas dugo. Jesi li kupio nesto? Mogu da ti pokazem kako da tockiras 20ks. ;D ;D Kissis
  11. Zdravo drugari, vec duze vremena pratim forum, sada sam resila da Vam se prikljucim. Ja sam Jovana, iz Beograda sam, imam 26 godina. Volim motore, imam polozemo za A, prodala sam skuter i sada sam u potrazi za necim malo jacim ili jacim skuterom. Toliko od mene za sada, bice jos.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja