Jump to content

Moto Zajednica

Goran77

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Goran77's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ne, nisam trgovac, ovo su delovi jednog prijatelja i samo jedan je moj. Za 150-cu cu da pitam, ali mislim da nema vise!!! Pozdrav!!!
  2. Cajgeri su odlicno ocuvani, slucajno zaluto jedan za auto (Olympia). Cene razilcite i podlozne promenama, pa zato najbolje licno! Pozdrav!!!
  3. Cajgeri za nekoliko vrsta oldtajmera NSU, BMW... svi u odlicnom stanju. Ako nekog neki sa slika interesuje, neka se javi oko dogovora! Tel. 061-2445-226 ili na PP
  4. AKO IMA NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE JAVI DA CUJE NOVE EKSTRA USLOVE!!! SAMO NA PP ILI NA TEL. 061/2445-226
  5. Ako te interesuje Honda Shadow Spirit 750 u ekstra stanju (saljem sliku, a ima je i ovde na sajtu u prodaji), javi se da se dogovorimo! 061-2445-226 Goran
  6. Pozdrav za LEPOG CANETA, a tebi Srle sta da kazem, osim vidimo se ovih dana u vezi tog piva!!!!!!!!
  7. JOS UVEK AKTUELNO!!! KUPCU VREDAN POKLON !!!
  8. Hvala svima na lepim zeljama, i drago mi je da neko nesto ima da kaze u vezi motora!!! Sto se papira i registracije tice,i jedini razlog sto do sada nije registrovan je samo nedostatak novca. Nije neki problem da se to uradi a motor sam nudio i registrovan na ime kupca samo skuplji za cenu troskova, sto bi sada ukupno bilo oko 5200-5300e.
  9. Ako igras loto, nadam se da ces da dobijes barem 6-icu pa da se dogovorimo. A sto se tice motora za Americko trziste, to je dokazano. Kum je imao YAMAHU DRAG STAR 650 kupljenu ovde, a sad ima odande. Osim masine, u detljima razlika je velika!
  10. Stigla zima, a sa njom i popusti. Zadnja cena za ovaj motor 4200e!!! :o Zamene vise nisu aktuelne! Motor je garaziran i jos uvek u extra stanju! Sa jos malo para kupac dobija fakticki nov motor sa dosta dodataka!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja