Jump to content

Moto Zajednica

Byk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Byk

  1. Motor je imao loš odziv na gas i nije hteo da vuče preko 6000 obrtaja. Rečeno mi je da se zaprljalo sito i da je to zbog generalno lošeg goriva u Srbiji i naplaćeno mi je 30 eur dijagnostika + 30 eur otklanjanje kvara, a kvar je rešen tako što je izvađen filter goriva i umesto njega stavljeno crevo. Bio sam zadovoljan brzinom i cenom rešavanja problema sve dok nisam video na koji način je to urađeno. Moglo je jednostavno da se kaže da problem može da se reši zamenom sa novim filterom koji košta 7000 din ili sa običnim crevom, izbor je trebalo da bude moj. 

    • Sviđa mi se 2
  2. Juče sam proveravao cenu registracije i došao do saznanja da je razlika u ceni između registracije na 6 meseci i godinu dana čak 2500 dinara. Još kažu da kad registruješ na 6 meseci automatski potpadaš pod četvrti stepen osiguranja (najskuplji), a na godinu dana sam prvi stepen... 

  3. 17 hours ago, Grnca said:

    Da, ima nas dvoje. Iske je odradio ranije i samo reč hvale ima za to. Kad sam i ja došao u posed jednog komada uradili smo to odmah čim je stigao motor ( odma smo menjali semeringe viljuške i ulje, motorno ulje, antifriz ....) tako da nemogu sa sigurnošću da ti kažem .

    SimaStrahota to nije radio ALI njegov nema ni katalizator ni lambdu i kao takav naj glasniji je a vala i ide kao popizdeo.

    Ako nije tajna koje ulje si koristio kada si menjao semeringe viljuške i koliko ti je ulja trebalo? Planiram i ja da to odradim ovih dana :)

  4.  

    Momci voze za 10!

    Ne podržavam! Ovo je previše rizična vožnja, a momci su umislili da su na stazi, sami, a da je podloga idealna.

     

    Slažem se, ovakvoj vožnji je mesto na stazi. Al ne mogu, a da se ne divim sa kojom lakoćom voze + driftuju + na jedan točak, dovoljno da  pomisliš da i u WC idu na motoru.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja