Jump to content

Moto Zajednica

NinjaVVM

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

NinjaVVM's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Razmišljao sam o gpz 500s ali svi dobri su se već prodali,nisam imao tada para ni za njega sad bi mi takav jedan u dobrom stanju lepo došao.Ovi ostali koje si naveo sam gledao ali oni su mi baš nekako zastareli i nisu mi to to.
  2. Hvala na odgovoru,znam da sam neiskusan zato i pitam nekog iskusnijeg koji može da mi objasni.Ćale bi samo neke enduro motore al to jednostavno nije za mene.Jedina neka opcija mi je kawasaki ninja 250r al nemam još para za to.
  3. Zdravo, nov sam ovde, imam 18 godina i uskoro završavam sa polaganjem za A2 i kupio bih prvi motor. Do sada sam vozio apriliu scarabeo 50 kubika aktivno i tomosa apn6 neko kratko vreme. http://www.polovniautomobili.com/motori/24896790/suzuki-sv650 Video sam ovu mašinu i čuo sve najbolje o njoj ali vidim da je menjana prednja viljuška koja se inače navodi kao jedina mana ovog motora. Prodavao ju je za 2500 pa za 2400 neko duže vreme sad je daje za 2000 kaže da mu je hitno. Ćale kaže da je krš meni ne deluje baš tako sad nzm nisam vozio mašinu niti razgovarao sa čovekom. Šta mislite dal vredi taj motor i da li da ga uzimam?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja