Jump to content

Moto Zajednica

At1la

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

At1la's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozz, da li mozda neko ima ovaj držač za suvozača, ovo je od Peda x road 2, zanima me gde mogu da nađem i jel mogu da stavim od nekog drugog modela...
  2. Razumem i defitivno bih uzeo tek 250 ali problem je što imam A1 kategoriju pa ne mogu da vozim... Mogu do 125... Tako da jedino mi ostaje ta verzija od 125.
  3. Pozdrav, novi sam u grupi a i relativno novi bajker Kupio sam Pedu x road 2 (125cc) letos i iznjakao sam oko 2000km za leto da kazemo i dobro se bas pokazala. Planiram da kupim ovu novu Pedu Tek 125 (2023/24) godiste, uradili su malo drugaciji dizajn a mislim da je ostalo sve isto i prilicno mi se svidja (ostavicu sliku dole) - Planiram da je uzmem u sredini Februara, pa vec u martu da krenem sa voznjom aktivnom i planirao sam da motor koliko toliko razradim do leta pa bih mozda i na more sa njim a pre toga bih nekih 250km iz jednog pravca (negde u maju) Ako moze neko da predlozi da li je to pametna ideja, uzimam motor nov pa sam mislio da se razradi da uradim par tih servisa do prve vece voznje da kazemo do mora (nekih 600km u jednom pravcu). Znam da je vazdusno hladjenje i to me malo brine, gledao bih da izbegnem bas tople delove dana ali bih stajao na svakih 100km i pravio pauze da se motor ohladi itd... Sta vi mislite, prvo nekih 250km u jednom pravcu a za leto 600km, a naravno pre toga cu da ga vozikam po gradu i da uradim par servisa pred put.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja