Jump to content

Moto Zajednica

ARES

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2303
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Status Replies koje je postavio član: ARES

  1. Препаковао електронику из старог у ново кућиште кључа. И никако не могу да програмирам да опет ради даљинац. У питању је Golf 2000. Јел зна неко тачну процедуру?

  2. Krenem danas na okupljanje bajkera, sipam gorivo na Knez Petrolu i unisti mi gorivo ceo motor... Tacno mi je doslo da ih polupam sve, ali imali su srece. Naime, u gorivu je bilo vise vode nego goriva. Sipao sam neku 100 bezolovni na OMV cisto da vidim da li ce da upali motor i da ide posto je gusio pri velikim kasnije i pri malim obrtajima, pa da vas pitam kakvo je to gorivo 100 bezolovno sa nekim aditivima valjda?

    1. ARES

      ARES

      Dosta ljudi se zalilo na tu 100 tku. Desavalo se preko zime da zapeknu karburatori, kao da su zavareni shiberi, zalepe. Izgleda da ima nesto u gorivu, i kada ispari benzin ostane nesto sto zapekne... mislim na aditive.

    2. (See 15 other replies to this status update)

  3. centralni Amortizer na gsxr 600 k2,cime se puni? Vidim da ima neka dizna kao za pumpanje guma..

    1. ARES

      ARES

      Sta sve covek nece cuti :). Spajk druze. Pusti se ti toga.... To sto si video tu ide azot i on se retko kada dira. Hidraulika je veci promen i promena ulja. Nego kako dodje do toga da treba da se puni?

       

    2. (See 5 other replies to this status update)

  4. Gde kupiti silikone sto se lepe na rezervoar sastrane,protiv klizanja..?

  5. Jel zna neko gde moze da se kupi lek ( sad mislim da je vezan direktno za hemoterapiu ili kako vec) zove se valjda gemzo, gemso tako nesto?

  6. Jel zna neko gde moze da se kupi lek ( sad mislim da je vezan direktno za hemoterapiu ili kako vec) zove se valjda gemzo, gemso tako nesto?

    1. ARES

      ARES

      Apoteka na kraju Resavske ulice pre Bulevara revolucije, tj crkve Sv Marka ima ono sto je tesko naci, moze i da se poruci lek.

       

    2. (See 3 other replies to this status update)

  7. Jel zna neko kad su trke na Beranovcu?

  8. Postao tata pre tri sata..a sad cekanje do sutra ujutru pa u posetu !

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja