Jump to content

Moto Zajednica

Dare93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Austrija
  • Motocikl
    Yamaha YZF R6

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dare93's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Dare93

    Tesko pali

    Nadam se da si u pravu jer je bolje da su karburatori u pitanju.Kad kazes da se srede karburatori mislis da se ociste i nasteluju ili da se menjaju delovi u karburatorima? Ok,razumem.Ne,moja je karburator nazalost.
  2. Dare93

    Tesko pali

    Ok,razumem.Ne,moja je karburator nazalost.
  3. Dare93

    Tesko pali

    Pa mozda je i lazna kilometraza ne znam,a mozda su se izivljavali na njoj i zato je u takvom stanju.Moracu da se raspitam gde da nadjem nekog ko moze kompresiju da izmeri.Ako bude trebala generalna da se radi onda bolje da se otarasim nje.
  4. Dare93

    Tesko pali

    Hvala ti,to nisam znao.Dobro sto si mi rekao,provericu.Al ako je jedan od tih senzora stradao ili nema dovoljan napon onda registruje pogresnu temperaturu motora ili?
  5. Dare93

    Tesko pali

    Zdravo momci,ja sam nov,nzm jos tacno kako funkcionise forum,ali imam problem sa motorom pa mi je potrebno vase misljenje,iskustva,savet.Imam Yamahu R6 2000 godiste,skoro sam je kupio i problem je sto kad je vruca ne pali uopste bez gasa,ima 55000 km predjeno.Razmisljam da nije problem kompresija mozda je razjebana masina pa nema vise kompresiju ili je puko neki cilindar.Hvala unapred.
  6. Zdravo momci,ja sam nov,nzm jos tacno kako funkcionise forum,ali imam problem sa motorom pa mi je potrebno vase misljenje,iskustva,savet.Imam Yamahu R6 2000 godiste,skoro sam je kupio i problem je sto kad je vruca ne pali uopste bez gasa,ima 55000 km predjeno.Razmisljam da nije problem kompresija mozda je razjebana masina pa nema vise kompresiju ili je puko neki cilindar.Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja