Jump to content

Moto Zajednica

fikson

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki ER6F

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

fikson's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo, Juce sam kupio svoj prvi motor Kawasaki ER6F (2007 god). Motor super radi, ubrzava, i lep balans ima i skrece bez problema, ali preko 6000 obrtaja krece jako da vibrira prednji deo gde je plastika i u predelu fuzastera. Ima naznake da neki od prethodnih vlasnika imao klizanje sa njim, ali je steta sanirana pa se jedva vidi na nekim mestima. Da li neko moze da preporuci nekog majstora koji se bavi ovakvim stvarima, pozeljno na podrucju cukarice? Pozdrav
  2. Hvala svima na odgovorima. Nalog sam napravio maltene iskljucivo da bih pitao ovo pitanje, nije mi namera da "budzim" nalog sa lajkovima. Skroz sam neupucen na temu, a na google-u nisam uspeo da nadjem to sto trazim (mozda lose guglam :D). Ono sto jesam nasao su agencije koje otkupljuju vozila bez papira, pa sam pomislio da mozda oni uspevaju nekako da legalizuju vozila (osim ako ih ne kupuju samo zbog delova)
  3. Pozdrav, Uskoro cu polagati za A kategoriju, ali stalno pratim oglase na polovnim automobilima za neke zanimljive motore. Danas sam naisao na motor iz 80ih, koji bih za jeftine pare mogao da kupim, ali problem je sto "nema papire". Da li moze neko da mi objasni koji su to papiri koji su neophodni za motor, i da li je moguce, ako se kupi motor bez papira, da se za isti naprave novi?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja