Jump to content

Moto Zajednica

gpetar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Kosovska Mitrovica
  • Motocikl
    R1200 GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gpetar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Bolje nasao. Da bas sektas. Nekako sam se oduvek lozio na BMW. Ali mi bude krivo ponekad sto vazim za takve vozace. Prva voznja na vecem motoru je bila na kumovoj Super Teneri 750, relacija KM-BG. Do tada nisam znao za pozdrav rukom. U pocetku blicao, svirao, podizao ruku i posle cetvrtog, petog skapiram za pozdrav. U medjuvremenu sam pozajmljivao par puta Teneru, par puta Transalp. Vozio, ucio se, skupljao novce. I dodje do toga da kupim tele. Sednem na motor, krenem na voznju, nece niko da se javi (dramatizacija). Citajuci forum sam skapirao da ima tih "netrpeljivosti" izmedju sektasa i ostalih, ali nisam znao da je to bas toliko izrazeno. U pocetku mi je bas bilo krivo zbog toga, sad sam se malo navikao. Ali se trudim da se javim svima, bez obzira na sektu.
  2. Postovanje svima. Planirao sam u nedelju da krenem u napad na TA i TF. U nadi da ce me vreme posluziti jer je prilicno kasno. Za pocetak sam planirao da dodjem do Golupca i tu da prespavam i onda odatle do Curtea de Arges. Onda drugi dan do Sibiu i treci dan do Kladova gde bih prespavao i sutra dan polako kuci. Koliko sam citao ovde, uglavnom je vise predloga da se ovakva ruta odradi ali suprotno? Otvoren sam za predloge i savete.
  3. Pozdrav svima, vec duze vreme pratim forum ali kao gost. Skapirah da je dosta voajerisanja, pa je red da se upisem i predstavim. (A i imao sam par pitanja ) Petar Gvozdenovic, iz Kosovske Mitrovice. Poceo od hard endura Aprila RX 125, pa onda 2 godine na skuteru Suzuki Burgman 150 i trenutno na teletu R1200 GS LC. Vozim nekih 10ak godina, GS aktivno od prosle godine.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja