Jump to content

Moto Zajednica

Milan Che

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha Virago 250

Poslednji posetioci profila

41 profile views

Milan Che's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, Nikako ne mogu da pronadjem specifikacije za pritisak u gumama za moj yamaha virago 250. Nemam manual skriptu i ne znam da li je to negde na motoru obelezeno. Da li i neko moze pomoci?
  2. Sa Romanije sam, tako da cesto prolazim koroz Sabac...dodouse, do sada kolima. Ali javicu se kada budem isao motorom. Voleo bih da se upoznamo.
  3. Hvala na gostoprimstvu. Ja samo novajlija u svemu ovome svakako. Svaki savet i pomoc bi mi dobro dosli. Malo znam o motorima, imam zelju da se usavrsavam i da ucim. Od necega i nekada se mora poceti. Pa sam se i pridruzio ovom sajtu u nadi da, kada imam pitanja i nedoumica, mogu da se posavetujem sa nekim ko ima iskustva jer mislim da ce mi dosta ljudi izaci u susret. Eto vozim nepunih dva meseca, i vec primecujem pozdrave kada se mioidjem sa bajkerom na ulici. Tako da sam stekao dojam da je to jedna druzina koja je uvek spremna pomoci.
  4. Pozdrav za sve bajkere. Ja sam Milan 33g. iz Beograda. Nakanio sam se da polozim i ponosni sam vlasnik probne vozacke dozvole od pre mesec dana :). Kotrljam se na Yamaha Virago 250 i vec bi da nosim prsluk nekog moto kluba (moze i sa nitnama). Sala mala... mada i nije. Voleo bih da sklopim neka nova poznanstva i prijateljsta i da uzivam u voznji sa i druzenju sa drugim motoristima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja