Jump to content

Moto Zajednica

dr32

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Würzburg / Virzburg, Bavarska, neMaćka
  • Motocikl
    Honda CBR 600 FA 2013

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dr32's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. dr32

    z1000sx 2018

    Javljam se kada krenem na tu stranu, sad sa novim ili trenutnim motorom, videćemo. Pozdrav.
  2. dr32

    z1000sx 2018

    Hvala, rekao si sve što sam i očekivao, nećkam se za ovog koga sam video, a rekao sam sebi, mogu da ga kupim tek kao nagradu za neki ispit. E sad da li će da se proda, zeznuto. A da ga kupim, pa da tiho patim što ga ne vozim, nije ni to opcija. Lomim se, a znam da sam ga u glavi već kupio. Kao i uvek sa kupovinom motora Pa možda da i zajedno opeglamo taj Švarcvald, imam druga koji je tamo, ali nikako da ga posetim. Šta si ti pre vozio, pitam zbog upoređivanja? Prošle godine sam na kratko video i probao jedan SX 2021 i prodavac je ostavio sebi Z800 i Z1000, a SX-a prodao uz obrazloženje da mu je mnogo povozniji, kraći i okretniji Z1000. Inače lik živi u Odenwald-u.
  3. dr32

    z1000sx 2018

    Do sada skoro samo pa imam iskustva sa Hondama Hornet, CBR F, FA, RR i sve ostalo mi je baš to... Golf 2 Voleo bi da vidim ima li ko uporednih iskustava.
  4. dr32

    z1000sx 2018

    Zdravo svima, probao sam za vikend jedan zeleni SX 2019 i solidno se naložio na njega. Performans paket, cena čini mi se fina i možda podložna maloj korekciji. E sad ima li se na šta obratiti pažnja, neka mana isl. Sadašnji vlasnik je stavio nove gume, zaboravio sam koje, tako da je ovo što ste navodili kao manu čini mi se otklonjeno. I kakvi su mu servisi, kolko koštaju, može li se šta samoststalno servisirati i održavati? Video sam negde da je Rus stavio LCC sedište, jel to bilo neophodno za udobnost ili samo da se oku i srcu udovolji? Prošle godine sam probao jedan SX 2021 i nekako me je manje oduševio, plus sve te fensi fore koje jesu zgodne dok se ne pokvare (drive by wire, tempomat, LCD displej koji mi ne spada baš u umiljene spravice). Ima li ko iskustva sa oba, pa da može da ih uporedi. YT naravno silno hvali novijeg, ali mislim da kada nešto crkne, onda je klepanje po ušima na zavidnom nivou.
  5. Zdravo svima, posle par godina pauze i hakovane stare E-Mail adrese, evo me ponovo ovde. Motor je Honda CBR 600 FA 2013 od 2014-te sa mnom i par desetina hiljada na satu (moja nikako da počne da vrti unazad posle 25000 ). Vreme je za još jedan motor, ali biće prilike. Godina 26 u glavi, na papiru još 16+. Kucamo se.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja