Jump to content

Moto Zajednica

Dima23

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Nemam motocikl

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dima23's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ovaj liberty 125 cc me je bas lepo sluzio. Osim redovnog servisa nije vozen kod majstora. Na kraju sam ga prodao poznaniku koji je vrlo dobro znao kako me je motor sluzio. Iskreno kada vidim neke slike iz tog perioda,izgledam kao da sam seo na decije biciklo ,ali tada na to nisam obracao paznju.
  2. Hvala puno na dobrodoslici i na svim informacijama ! Moram da kazem da su moji ukucani odusevljeni kada sam im rekao da ste mi napisali da je 125 cc taman za relaciju kuca-posao jer me ozbiljno miniraju za kupovinu skutera preko 250 cc Jednom prilikom su mi pasa koji vozi suzuki v 800 i prijatelj koji vozi beverlija 500 rekli da kada udjem u svet motora,pocnem sa manjim kubikazama pa da postepeno povecavam,a ja sam cim dobih dozvolu poceo da gledam 500 + cc Eto koliko nemam iskustva. Mnogo ste mi pomogli da shvatim koje su moje stvarne potrebe kada je jacina skutera u pitanju i da se spustim na zemlju sa nerealnim zeljama.Ponelo me,sta da se radi. Inace kolega sa posla koji tek treba da upise casove za A kategoriju je otisao u salon sa namerom da kupi KTM 690 cc. Pitao me je sta mislim o toj kubikazi (nasao koga da pita),a ja mu rekao da je to mnogo za pocetnika. On me je poslusao i kupio je nov KTM duke 390 cc. Eto nisam jedini koji je u startu gledao jace motore Evo jedne slicice sa pasinim suzukijem v 800 koji sam tada malo i provozao.
  3. Video sam oglas (vise puta pregledao slike i procitao poruke). Iz prilozenog se moze videti da je motor odrzavan i ocuvan. Iskreno,kada sam mesecima unazad cesljao oglase,nisam se nesto interesovao za ovaj model,pa ne znam mnogo o njemu. Da li je bolja prilika od beverlija,burgmana,xcitinga,nexusa ili downtowna ? To su modeli koje sam najvise gledao u oglasima i koji su mi se izgledom najvise dopali.
  4. Hvala puno na ovako detaljnom odgovoru ! Visok sam 185 cm , a sto se tice tezine imam prekomernih 98 kg
  5. Pre polaganja za A kategoriju gledao sam da kupim skuter od 50 cc,onda sam zbog iskustva u voznji istih pomislio da je to slabo i poceo da gledam skutere od 125 cc (kratko vreme sam vozio piaggio liberty) za koji treba dozvola.Tada sam otisao u auto skolu,ponudili su mi A1,A2 ili full A i ja izabrah full A. I onda klasika,e sada mogu da gledam nesto mnogo jace od 125 cc,pa se tu odmah stvorila zelja za 500,650 cc,sto mi realno ni ne treba. Zaboravih da napisem da je u onih 10 % vangradska voznja od 50-100 km u jednom pravcu i da ce se povremeno na motoru zajedno sa mnom voziti i moja supruga. Budzet je od 1.500 - 2.500 eura. Ono sto sam gledao od skutera je piaggio beverly 250 ,300,500 cc ,suzuki burgman 400 cc,kymco xciting 300,500 cc,gilera nexus 250 cc. Sto se tice motora,tu sam onako ovlas gledao 500 + kubikaze,samo zbog toga sto mi se mnogo vise izgledom dopadaju od skutera. Ako je 125 cc sasvim ok,koji model da gledam.
  6. Zdravo svima, od skoro sam na sajtu bjbikers. U junu prosle godine sam polozio za A kategoriju. Poodavno sam vozio skuter od 50 cc i jedno kratko vreme skuter od 125 cc. Kako sada imam polozeno za A kategoriju,intezivno razmisljam o kupovini skutera ili motora. Potreban mi je savet u vezi sa kubikazom. Koju kubikazu treba da gledam kao pocetnik. 90 % voznje bi se svodilo na relaciju kuca-posao (Novi Beograd-Zemun) sto je nekih 10 km u jednom pravcu. Drugi savet koji mi je potreban je vezan za marku i model motora koji bi zadovoljio moje potrebe. Treci savet je vezan za to da li preporucujete skuter ili motor. Moram da napomenem da me trenutno interesuju samo polovni skuteri ili motori. Unapred Hvala na odgovorima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja