Jump to content

Moto Zajednica

Filip Sjeverac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Filip Sjeverac

  • Rođendan 24.05.2007.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Banovci
  • Motocikl
    Yamaha TDR 125

Filip Sjeverac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, zanima me da li je neko imao iskustva sa kupovinom vizira sa AliExpress-a za Agv K3 ovaj novi, redesign.. Na Ali-u ima dosta vizira po dosta povoljnim cenama, ali ne znam da li su isti za stariji i za noviji model? I da li možda neko zna koja je razlika izmedju K3-SV i običnog K3 modela? Negde sam pročitao da SV predstavlja Sun Visor, što mi nema smisla zato što ja imam običan K3 model i opet imam sunčane naočare..To me najviše zanima da znam da li mogu da poručim vizir koji je predvidjen za SV model.. Hvala unapred, pozdrav.
  2. Pozdrav svima, porebna mi je Vaša pomoć u vezi registrovanja jednog motora sa A2 kategorije na A1. Dakle, početak priče je da sam prodao svoj motor i da hoću da kupim drugi, u pitanju je Aprilia RS 125 Extrema, to je jača verzija od 18KW odnosno 24KS. Dosta ovakvih motora se na našim oglasima vodi (u saobraćajnoj) na A1, ali ne i ovaj koji ja hoću da kupim pa me zanima kako mogu da registrujem motor da se u saobraćajnoj vodi na A1. Drug mi je pričao kako u Švajcarskoj imaju drugačiju saobraćajnu nego kod nas pa mene zanima malo detaljnije kako to funkcioniše i da li je moguće uraditi tako nešto kod nas i ako ne neka najbliža država gde je to moguće. Hvala unapred, pozdrav.
  3. Filip Sjeverac

    Izduv

    Da li neko prodaje ili poznaje nekoga ko prodaje izduv za Yamahu YBR 125. Treba mi samo top, nije bitno koji je brend itd... Ne mora da bude samo za YBR, ako paše top daj šta daš..
  4. Pozdrav, imam par rukavica koje sam dobio od nekog druga ali ne znam kojeg su brenda, da li neko može da mi pomogne? Hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja