Jump to content

Moto Zajednica

jgalesic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

jgalesic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Start reley? Odmah pokraj akumulatora sa lijeve strane. I da daj pogledaj da te ne zezaju prekidaci od kocnice (mpzda ne kuzi da je stisnuta kocnica). I zadnje pogledaj kontakt od nogare (mada tad svjetlu lampica od imobilizera)
  2. Probaj napuniti akumulator. Provjeri sve spojeve i naspricaj uh kontakt sprejm. I obavezno provjeri masu na rami mene je to najvise zezalo. Uglavnom ako radis kratke relacije zna isprazniti akumulator a da je sve ispravno.
  3. Napokon nasao majstora koji radi svoje reglere i zna detektirati kvar. Uglavnom masa/minus na rami je problematicna (gubi struju) pa ce mi napraviti regler sa zicom koja se spaja direkt na minus akumulatora. I drugi regler koji sam stavljao je isto lagano u banani. Evo ako kome zatreba a da je u Zg preporuka Vrhunski zamjenski 12V regleri za motocikle WWW.REGLER.SPER.HR Regleri za AC generatore 140-630W .
  4. Ma pokazuje isto na njemu i unimeru ... Dva reglera isti simptomi. Pogledacu jos jednom spojeve ...
  5. Pozdrav, imam nexa 500 2007 i imam problem sa punjenjem tj. strujom koja ide od 13,3 do 13,9 ali ovo samo kad je jako dobre volje i onda mi se desava da svaka dva tjedna moram puniti akumulator. Zamjenjeno do sada regler, namotaji, anasler i starter istoga i isti simptomi. Kontakti su oko masine svi posprejani i ocisceni. Ima li netko ideju sta ga muci? Thx.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja