Jump to content

Moto Zajednica

Gavrilo011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Gavrilo011's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Auto je prelep i vizualno u jako dobrom stanju, zao mi je sto nisam stigao malo ranije da ga ja kupim. Cekao sam danas da vidim da li ce da se proda Novom vlasniku zelim srecnu voznju, a mi cemo nadam se nekom drugom prilikom saradjivati. Zelim da kazem da je Dragan koga sam imao priliku da upoznam mozda i jedan od najljubaznijih i najprijatnijih prodavaca automobila. Svaka preporuka.
  2. Ode prikolica, super je to stvar ko voli.
  3. Hvala za info, ovo nisam znao. Kao sto vec rekoh nemam mnogo iskustva sa BMW-om, zato uvek pitam prijatelje, brata ili ovako kao vas nekog ko zna o ovom autu mnogo vise od mene. Ja sam u potrazi za novim automobilom sad BMW, ili ipak neki SUV Kadjar, Qashqai... Zavisi sta budem pronasao. Auto kupujem zbog porodice, dobio sam dete i vreme je da uzmem nesto novo. Haha video sam bas sam pricao kolegi.
  4. Prvo hvala na opsirnom odgovoru. Da to je bas mnogo para. Iskljucivo me zanima samo BMW 520d xDrive M, sto bi rekli Dizel Power. Facelift mi se dopada zbog volana, i citao sam da modeli pre Facelift-a imaju problem sa lancem. Ovaj sa oglasa sto si mi poslao je Bolestan auto Velika Nav, volan, koza... Ja do sada nisam vozio BMW, zbog zadnje vuce zelim 4x4. Kada sam seo u bratov BMW koji je slican onom tvom bas mi se dopao, zato sam ga dodao na listu zelja. Ako nesto pronadjes molim te slobodno javi, meni je ova tema uvek otvorena na racunaru, gledam da li ce se pojaviti nesto sto bi mi bilo interesantno. Dugo sam bio zainteresovan za Renault Kadjar 4x4 Bose, takodje dopada mi se jako i Nissan Qashqai facelift samo zbog volana. Takodje da li ti na tvom placu dajes kupovinu vozila preko kredita, ili je za sva vozila na placu iskljucivo kes placanje?
  5. Pozdrav, da li mi mozes reci koliko bi kostalo da se doveze BMW 520d xDrive M (vizualno kao onaj karavan sto si ti ostavio za sebe sto stoji u temi samo da nije karavan)? U potrazi sam za nekim automobilom, gledao sam razne SUV modele, brat ima slican tvom karavanu pa mi se sada i on dopada.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja