Jump to content

Moto Zajednica

Djidja10

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Leskovac
  • Motocikl
    Nemam

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Djidja10's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da,izaso sam sa zurke sad mogu da cujem svoje misli.Jedinac sam to je verovatno i problem iz Leskovca sam i plus decko sto je poginuo sa R6 kad je to videla haos.Nek pociva u miru decko.Ja majci kazem ima da vozim normalno ona mi kaze da je to motor i da te povuce ubrzanje i kasnije su upitanju sekunde.
  2. Hvala svima na odgovorima procitao sam svaki i slobodno nastavite da mi pisete vasa misljenja.Trenutno sam na nekoj zurci i ne mogu da se skoncentrisem od muzike.Hteo sam da radim ali nisam stigo za maline i to i onda sam odustao od posla i poceo da stedim.Pocetkom godine sam poceo da polazem za B kategoriju sad cu 4 srednje i 23. polazem za B.Pokusavam majku da nagovorim ne da mi kupe motor samo da polazem jer je jeftinije malo kad imas polozeno za B kategoriju ali nju je bas strah.Za motor ne znam mozda bih uzeo neku pedu za pocetak vido sam onu x road 2 za 900e mislim i to je mnogo ali u pitanju je samo poverenje ne znam kako da ga dobijem od nje.Jos veci su problem ljudi odnosno prijatelji koji pricaju kakav motor ne pustaj dete na motor i bukvalno ubiju svaku nadu.Ne znam sta da radim stvarno kako da dobijem to poverenje.
  3. Posto se bas ne snalazim na ovom forum ovde cu napisati moj problem.Problem je u tome sto ja zelim da sakupim za polaganje za A1 kategoriju i kasnije mozda kupim sebi motor ali problem je u tome sto mi majka ne da otac nema problem sa tim ali majka pravi problem i kaze da nece da cuje za motor. Zelim da cujem vase misljenje kako najbrze da skupim pare ako je to nekako moguce.
  4. Moje ime je Tadija i velika zelja mi je da vozim motor imam 17 godina i nadam se da cu uspeti da nadjem resenje za moj problem na ovom forumu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja