Jump to content

Moto Zajednica

BranislavL

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BranislavL

  • Rođendan 16.04.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Bmw G310R

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

BranislavL's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Znam da je u 99% slučajeva tako, i na akrap sajtu piše za druge motore ali za G310R piše da ne treba. Ako treba remap imaš li neku preporuku?
  2. Bukvalno sam ga juče stavio, nisam ga ni stigao provozati, ovo je bilo kad je bio hladan, pa sam mu malo dao gas da čujem kako radi. Videcu sad potrošnju, i kako ide. Mada gde god sam gleda na BMW forumima niko nije radio remap, kaže ECU sam nauči da je došlo do sitnih promena i prilagodi smešu... ako treba remap ima li nekog kod koga bi to moglo raditi???
  3. Pozdrav, pitanje jedno. Na BMW g310r stavio sam Akrap Carbon line(full sistem) i sada se bas čuje "pucketanje" auspuha kad god pustim gas. Interesuje me da li trebam da radim neki remap, tuning ili tome slično kako bi mešavina goriva/vazduha bila dobra? Na sajtu akrapovic pise da ne treba remap da se radi, ali mi se čini da ima više vazduha nego što bi trebalo. Svaki savet je dobro došao. Lep pozz
  4. Ali ne pozdravljaju se ni skuterasi sa drugim skuterasima, izgleda da je tu svako za sebe :-) Nekako me je bas prijatno iznenadilo sve to oko pozdravljanja, posetio ovaj forum i oduševio se kakva je ovo zajednica!
  5. Pozdrav svim članovim! Ja sam Branislav (33god) iako bukvalno od svoje 10. Godine vozim male mopede/skutere (tomos, pa 50cc kymco, onda honda 125pcx) konačno sam uzeo manuelca BMW g310r, znam da nije aždaja ali sam sa njim prezadovoljan i drago mi je što sam u zadnjih par dana tek primetio tu kulturu pozdravljanja od strane drugih motorista(sa skuterom to nisam primećivao)! Tako da lep pozdrav svima i dugu i sigurnu vožnju svima želim!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja