Jump to content

Moto Zajednica

Ticma97

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Gilera Nexus 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ticma97's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Predpostavljam da mogu ovde pitati, posto nisam dobio servisnu knjigu uz skiter kada sam ga kupio, mozete li mi reci koje ulje ide u nexus 500? 2005 je, citao sam negde kaze 5w-40 full sintetika? I ako mi mozete reci isto koliko ulja ide u njega (negde sam procitao online da je oko 1.7l kada ide sa filterom)? Necu sam raditi nista jos uvek ali bih hteo da znam da nabavim u napred da odradim servise i sve na vreme (video sam negde 6000km, da li je to vec mnogo za razmak izmedju malog servisa)?
  2. Hvala. Ja sam cuo dobre price o toj masini 500cc i da ima delova kod nas sobzirom da je ta ista masina u dosta modela stavljana. Motoklinika ako je to decko sa zvezdare mislim da sam bas na njega prvo naleteo za delove rece mi da je prodao migavce... A dobro, doci ce drugi, u svakom slucaju hvala na zeljama @alexanto obojci!
  3. Cao drugari, nov sam na forumu, a ujedno sam i juce postao vlasnik jednog nexusa 500. Reko ko ce moci bolje da mi pomogne nego vi koji ste u tom svetu vec dugo vremena. Zna li mozda neko gde mogu da trazim delove za njega (konkretno mi trebaju retrovizori stari tip sa migavcima, ali sam cuo da im je to mana inace), i ako neko mozda zna nekog majstora dobrog za nexusa da ga oteram ovih dana da ga pregleda komplet. Masina radi super, ali za svaki slucaj da se proveri sve odmah da budem miran.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja