Jump to content

Moto Zajednica

File123

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

File123's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mislim da se ne isplati. Ima jedan zarez to samo razbusivanjem moze, i klip specijala +0,5mm sve to kosta oko 2000 dinara, a cilindar i klip i dihtunzi set novi 2500. Moje pitanje je da li to pravi problem da uljne karike ne skidaju ulje?
  2. Pozdrav, pre nekog vremena primetio sam da je pumpa ulja stala sa radom, i da je beli dim (verovarno ulje dospelo u cilindar) poceo da izlazi iz auspuha. Problem je bio lancanik pumpe ulja, pa sam mu to zamenio, i opet kada sam sve sklopio, naravno ulje je procirkulisalo, ali imam problem da ogromna kolicina ulja dospeva u cilindar gde sagoreva, i silni beli dim izlazi iz auspuha. Kada sam sklapao nisam prometio da je klip cesao o sam cilindar, i da je ostavio tragove ostecenja, verovatno kada je protok ulja stao. Motor plai bez problema i lepo vuce ali nenormalno dimi. Da li je problem taj cilindar i klip, ili nesto drugo posto sam zamenuo sve dihtunge i gumice ventila koji su, takodje slajfovani. Evo slike pa vidite da li je strasno.
  3. Ne mislim na velike gradove nego na selo u vojvodini gde su siroke ulice.
  4. Imam kvad 110 kubika kineski, i zanima me posto je on namenjen za decu, da li se on registruje i ako ne, da li sme tako ne registrovan da se vozi po biciklistickoj stazi i trotoaru, vozio bi ga klinac od 12 godina do šume. Da li bi bilo problema sa policijom, posto to nije javni put?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja