Jump to content

Moto Zajednica

boban63

Članovi
  • Broj tema i poruka

    108
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Promene Statusa koje je postavio član: boban63

  1. Pozdrav, nije sto vozim par meseci Versysa, ali obrati paznju i na njega. On ti je malo jeftiniji nego gore navedeni motori. Sa mojih 48 godina i 187 cm i 95 kg. ja sam prezadovoljan sa njim. Doduse vozio sam samo po 150 km. u "cugu" bez umaranja. Doduse samo je za put, a ne za njive. Pozdrav.

  2. Tada sam jurio fejzericu, pobegla mi je jedna u malu posle skupa u Majilovcu, covek iz okoline Golupca 2006 je prodade,a ja kasnio 1 dan. Vozio sam Yamahu diversion 1999, pa je prodadoh momku u Smederevu. Moj dobar poznanik iz Po. hoce-nece da je prodaje. A ja nadjoh Versysa u Lazarevcu 2008 sa 10000km za 4...e. I sada vidim da nisam pogresio. Imam 48 god. Mulsamejsk.(Ne znam vlaski bas dobro). Po

  3. Dodatak- znas sta hoces, a pustis njega da ti preporuci. I nema greske, ima kvalitetan pleksi i izvezbao se, radi savijanje i ostale operacije sa udubljivanjem rupa, kao sto je na originalnom viziru itd. Pozdrav.

  4. Ovih dana sam u guzvi, ali bice slika. Covek mi uradio profi, nudio mi razne velicine i oblike. A ja se odlucio za normalan, da lezi brate i motoru a i meni (visok sam 187 i imam sada 95 kg- letos bilo 105 kg). Jedino sto nije bio blago zatamljen nego proziran, ali se uklopio odlicno. I platih ga 3500 din. Momak ga uradio super (ugnuo rupe kao da su "frezenkovane"-ako znas sta je to),za...

  5. Prijatelju, bice toplih dana da se vidimo i druzimo! U Septembru sam nepar puta prosao kroz Mladenovac, jerbo sam pazario Versysa iz Lazarevca, kupio-odjavio i prosao kroz nasu sumadiju. Veliki pozdrav, vozimo isti motor, pa se pitam kako se pokazao? Sve najbolje ti zelim.

  6. Koja je boja fabrickih plastika, i ako sam te razumeo motor je bez ulaganja? Ja sam visok oko 187 i bogami 100kg, da li bi mi bio taman? Ja inace vozim trenutno Diversion 600 cm 1999?

  7. Da li je padano sa njega? Da li imas originalne plastike ili samo ove reklamne? I da li je moguc mali popust u ceni za kes? Pozdrav.

  8. Pozdrav druze. Jel imas neki kvalitetan motor u ponudi, ili znas ko ima? Neki putni enduro, recimo TDM, Versis i sl? Pozdrav.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja