Jump to content

Moto Zajednica

boban63

Članovi
  • Broj tema i poruka

    108
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Promene Statusa koje je postavio član: boban63

  1. Ovih dana sam u guzvi, ali bice slika. Covek mi uradio profi, nudio mi razne velicine i oblike. A ja se odlucio za normalan, da lezi brate i motoru a i meni (visok sam 187 i imam sada 95 kg- letos bilo 105 kg). Jedino sto nije bio blago zatamljen nego proziran, ali se uklopio odlicno. I platih ga 3500 din. Momak ga uradio super (ugnuo rupe kao da su "frezenkovane"-ako znas sta je to),za...

  2. Dodatak- znas sta hoces, a pustis njega da ti preporuci. I nema greske, ima kvalitetan pleksi i izvezbao se, radi savijanje i ostale operacije sa udubljivanjem rupa, kao sto je na originalnom viziru itd. Pozdrav.

  3. Tada sam jurio fejzericu, pobegla mi je jedna u malu posle skupa u Majilovcu, covek iz okoline Golupca 2006 je prodade,a ja kasnio 1 dan. Vozio sam Yamahu diversion 1999, pa je prodadoh momku u Smederevu. Moj dobar poznanik iz Po. hoce-nece da je prodaje. A ja nadjoh Versysa u Lazarevcu 2008 sa 10000km za 4...e. I sada vidim da nisam pogresio. Imam 48 god. Mulsamejsk.(Ne znam vlaski bas dobro). Po

  4. Pozdrav, nije sto vozim par meseci Versysa, ali obrati paznju i na njega. On ti je malo jeftiniji nego gore navedeni motori. Sa mojih 48 godina i 187 cm i 95 kg. ja sam prezadovoljan sa njim. Doduse vozio sam samo po 150 km. u "cugu" bez umaranja. Doduse samo je za put, a ne za njive. Pozdrav.

  5. Da li je padano sa njega? Da li imas originalne plastike ili samo ove reklamne? I da li je moguc mali popust u ceni za kes? Pozdrav.

  6. Koja je boja fabrickih plastika, i ako sam te razumeo motor je bez ulaganja? Ja sam visok oko 187 i bogami 100kg, da li bi mi bio taman? Ja inace vozim trenutno Diversion 600 cm 1999?

  7. Pozdrav druze. Jel imas neki kvalitetan motor u ponudi, ili znas ko ima? Neki putni enduro, recimo TDM, Versis i sl? Pozdrav.

  8. Prijatelju, bice toplih dana da se vidimo i druzimo! U Septembru sam nepar puta prosao kroz Mladenovac, jerbo sam pazario Versysa iz Lazarevca, kupio-odjavio i prosao kroz nasu sumadiju. Veliki pozdrav, vozimo isti motor, pa se pitam kako se pokazao? Sve najbolje ti zelim.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja