Jump to content

Moto Zajednica

Stahli

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CB600F

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Stahli's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da li ti kod dragona ugradjeni imaju problema sa tehnickim pregledom? Kako funkcionise to na slip-on, zvuci kao mozda najbolja ideja? Akrapa sam dao samo kao primer, nisam vezan ni za jedan, samo mi je da ima malo jaci zvuk i dubinu, ne nista prejako i ne nista sto ce mi napraviti komplikaciju oko tehnickih pregleda i toga, radije ne bih da se mlatim sa tim zato i pitam za brendirane jer obicno oni imaju homologaciju.
  2. Razmisljao sam i o tome ali nisam znao da je jos aktivan posto poslednje slike i informacije koje sam nasao su iz 2017e godine. Da li se tako vise isplati ili naci recimo neki polovan akrapovic?
  3. Ovako.. Iako Hornet ima fabricki lep zvuk auspuha, prvi put razmisljam o ugradnji neceg malo glasnijeg.. E sad posto ne znam nista o tome, trebalo bi mi par saveta o tom procesu i kako to sve funkcionise? Gde naci neki polovan a brendiran auspuh? Kako se radi ugradnja i preporuke za majstore? Cena? Homologacija? Kako se prolazi tehnicki sa ne fabrickim auspuhom? Db killer? Kakve auspuhe gledati?
  4. Pozdrav, ja sam Nikola, 92 god iz Beograda. Već duže vreme pratim novosti i forum koji nema čega nema, pa tako konačno napravio i profil ovde. Vozim Hondu Hornet 600 iz 2007 god, i radujem se budućem druženju i upoznavanju .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja