Jump to content

Moto Zajednica

bojantmax

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

bojantmax's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. I ja mislim da ce biti tako najbolje. Nisam trenutno nista planirao da radim osim da vozim tako... Jedina mana je sto ne mozes da udjes u veci mod kompijutera da stelujes neke odredjene funkcije, ali to se rijetko kad koristi.
  2. Upravo tako. Trenutno cekam OBD2 skener i kablove pa cu pokusati sam da ugasim lampicu greske. Jer za svako malo kad se upali moram da povedem motor u ovlasceni servis da oni ugase lampicu. Vozio sam stari model 2013 god. do prosle godine nikad nista se nije upalilo za toliko godina
  3. Pozdrav svim clanovima. Kupio sam Tmax 530 2017 god. Prije neki dan sam motor poveo na registraciju i cim je stao na valjke i pokrenuo valjak upalio je 3 lampice? Check engine, ABS i lampicu sistema protiv proklizavanja. Nakon zavrsene registracije motor sam provozao i odma je ugasio lampice ABS i lampicu SISTEMA PROTIV PROKLIZAVANJA, ali je ostala upaljena lampica Check engine. U ovlasceni servis ako se dovede motor kosta 30e, ako dodju na licu mjesta kosta 50e, da se ugasi. Lampica Check engine se redovno upali ako je lose gorivo. I to je veliki trosak svako malo 30e.... Narucio sam OBD 2 i kabal za tmaxa sa 4 pina. Gledao sam na YT da se greske resetuju i da je to odlicna stvar i usteda novca. Ako ima neko bolji savjet kako ta greska moze da se odstrani trajno i da li ce taj OBD 2 uciniti svoje? Ako moze neki savjet ili ako je neko imao slican problem bio bi zahvalan da mi pomogne. Hvala unaprijed!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja