Jump to content

Moto Zajednica

ČenaČeki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: ČenaČeki

  1. Nisam strucan ali znam da mi se boja mog skuterane svidja. Zelim da promenim boju pre nego ga registrujem znam da mora da se nenja saobracajna aili to nije problem. Dilema je da li farbati ili oblepiti nekom kvalitetnom folijom?? Hvala unapred na savetima

  2. Pre 3 sati, jasminko VIR je napisao:

    Za A2 kategoriju je potrebno da se vozi 14 časova vožnje dok je za punu A potrebno 20 časova.

    Sve ostalo je isto, tako da je razlika 6 časova puta cena moto časa ( oko 1400-1500 dinara po času) što izađe ne više od 9000 dinara.

    Ali razlika je u obuci. Neko ko je vozio skutere i ko ne planira da vozi ništa drugo osim skutera ili bar ništa jače od 35 kw, mnooogo če lakše da savlada i položi vožnju za A2 gde je obuka na skuteru nega z punu A koja mu verovatno nikada zatrebati neće.

    E, sad, trenutno je previše  mala razlika u ceni da bi, ako mu slučajno nekad zatreba puna A išao sada na A2. 

    A je ekonomski isplativija.

    A2 lakša da se lakše i brže savlada.

    Pa šta vama bude važnije i interesantnije za to se i odlučite.

    Sretno u svakom slučaju ! :) 

     

    A koliko sada po zakonu je dovoljno poena da bi se polozio test za A2????

  3. U okviru A2 (ali ti A daje jos vecu mogucnost covek je u pravu) ali u okviru A2 mozes da vozis i motor od 600cc ili 700cc ukoliko ne prelazi 35kw znaci sve sto je u okviru 35kw bez obzira na kubikazu je u A2 a razlika izmedju A i A2 je od prilike u dinarima 10 ili 15 hiljada. Mialim ako nije tako nek me neko ispravi...Hvala :) 

    • Podržavam 1
  4. A zasto ne recimo Yamaha Majesty 250cc???? ili Honda Jazz 250 cc . I da kreni prvo sa nekim 250 to je optimalno. Svakako ces posle izvesnog vremena pogotovu sa gospodjom iza pozeleti nesto jace :) Ja sam takodje pocetnik mene su ipak savetovali da krenem sa manjim motorom to jest mopedom jer definitivno treba iskustva pogotovu sa malim tockovima...Ali i ja sam preskocio :) 

     

     

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja