Jump to content

Moto Zajednica

Stefan 3fke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Stefan 3fke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Razumeo sam sad jer sam već skidao magnetne na neke kineske skutete ali to je isto znam koja je kajla u pitanju. Meni je prošle godine majstor menjao namotaje jedino ako nije dobro sklopio nešto pa da se kajla otkinula. Proveriću i to danas.
  2. Probam danas da pa javljam šta sam uradio. Samo mi nije najjasnije koja je ta kajla ali naćiću valjda. Hvala
  3. Jedino ne znam kako da dodjem do magneta... Šta trebam da rasturam i ostalo...da li trebam da raskačim creva za rashladni sistem?
  4. Zdravo društvo ponovo ja, i dalje nisam uspeo da rešim problem skidao sam malo pre sve plastike da dodjem do svih kablova na ćopavoj su presečene žice tako da nije ni do nje.. Karburator proveren očišćen membrana dobra ništa mi više ne pada na pamet šta da pogledam, u leru radi odlično ali nikako da primi gas. Ako može pomoć bilo kakva šta još da pogledam.. Hvala unapred
  5. Hvala na svim savetima isproveravaću to sve danas pa javljam da li sam uspeo nešto... Nadam se da hoću :-)
  6. Hvala na objašnjenju i vremenu. Proveriću danas kakva je membrana u ovakvoj situaciji nadam se da je ona jer više ne znam šta da gledam.
  7. Ako kojim slučajem ja ne mogu da nadjem novu da li možete da mi objasnite postupak saniranja membrane? Naravno ako postoji neko oštećenje.
  8. Ti mi je trebalo da znam, znači motor čim pali i radi u leru bez problema CDI je dobar?
  9. Moram da probam da promenim membranu, i ja isto sumnjam da je uopšte CDI nebi ni upalio motor. A motor pali na prvu.
  10. Sve sam do detalja proverio od filtera za vazduh ceo karburator, dovod goriva bukvalno sve. Motor u leru radi odlično i pali bez problema..
  11. Pozdrav svima nov sam na sajtu, već duže vreme imam problem sa skuter piaggio x9. Motor sam normalno vozio ugasio ga kad sam ga ponovo upalio radi u leru lepo ali neće da primi gas uopšte. Promenio sam filter goriva, čistio karburator i dalje ista priča.. Pregledao kaiševe sve je to na svom mestu ali gas uopšte ne prima. Jedan majstor sumnja na CDI JA nisam u mogućnosti da probam drugi cdi jer je on na kod ključ kod mene, a i motor je u jednom trenutku proradio kad smo ga penjali i skidali sa prikolice radio je minut i opet ista priča. Pa neko ko se više razume da li je moguće da CDI pravi problem? Hvala unapred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja