Jump to content

Moto Zajednica

Ivanmih99

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ivanmih99's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Svaka cast @srbenda i hvala na to sto si sve napisao. Sad kad si mi objasnio ne znam dali je bas i pametno da probam da uradim to.
  2. Pa eto ako vidi ovu temu, bio bih zahvalan ako mi moze predloziti bilo sta.
  3. Sad zbog granica ne mogu da odnesem u Srbiji. Iz Makedonije sam i bas pre neki dan su zatvorili. Zato sam mislio sam da uradim jer ima puno klipova kako ljudi sami rade, ne izgleda da je tesko.
  4. Trazio sam u lokalnim radnjama. Nasao sam Kromaks Antikorozivna osnovna boja za metal. Evo sta pise: Osnovna boja za metal je premaz izradjen na bazi susivih alkidnih smola i antikorozivnih pigmenata. Namejen je antikorozivnoj zastiti metala, a moze se koristiti kao podloga za nanosenje zavrsnih premaza na bazi alkidnih smola. Ne mogu naci njihov sajt. Ali kako ste vi rekli na epoxy bazi, zar nije to ta smola. Jel dobro da uzmem il da trazim bas to sto te napisali ranije.
  5. Ako nije problem. Trazim neki online shop da uzmem Sealer ali je preskupo, a i ko zna kad ce stici.
  6. Pozdrav iz Makedonije, U prolece sam kupio Yamaha XS400 1980. Motor radi jako dobro, ali imam jedan problem. Rezervoar je skroz korodirao izunutra. Gledao sam da mnogi ciste sa kiselinom pa cu i ja tako. Ali ne znam sta da iskoristim i gde da nadjem da bi zastitio da se ne pojavi opet korozija. U Americi postoji Gas Tank Sealer, u Makedoniji i Srbiji nisam mogao da nadjem kako se kod nas kaze i da li uopste ima. Ako je neko imao slican problem molio bih da me savetuje sta da radim. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja