Jump to content

Moto Zajednica

Ignjatije

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ignjatije

  • Rođendan 24.04.1998.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Obrenovac
  • Motocikl
    Suzuki gsr 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ignjatije's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Hahaha, veoma skromno mišljenje, nema na čemu
  2. Čisto da obavestim, rešio sam problem uz pomoć veoma dobrog majstora i korektnog čoveka, poslao sam havarisan regler Majstor Žiki kod Aleksinca @zika56, čovek je povadio stare i havarisane diode i zamenio novim i sve to u fabričkom kućištu, što mi je veoma odgovaralo, čak šta više majstor Žika mi je izašao u susret i posavetovao me šta sve da proverim na motoru da bih bio siguran da još nešto nije izgorelo ili da je nešto drugo izazvalo kvar reglera. Preporučujem svakom ko ima sličan problem da se obrati majstor Žiki, dobićete nov regler u originalnom kućištu za veoma povoljnu cenu. Broj telefona: 063/10-63-937
  3. Kako mogu da kontaktiram Arakisa?
  4. E ovako, bila je to samo još jedna lagana vožnja, bez napinjanja mašine, najnormalnija vožnja. Kada sam došao kući, primetio sam gust beli dim koji dolazi od motora, brzo sam ga ugasio i počeo da tražim odakle je. U pitanju je bio regler, potpuno izgoreo, normalno je da kad tad regler crkne, međutim prvi put sam doživeo da se zapali, proverio sam namotaje, nisu nastradali, akumulator je takođe ostao ispravan. Mene zanima šta je izazvalo da se regler zapali, lako je kupiti drugi regler, međutim strah me je da postoji jos neki problem sa elektronikom, pa ako stavim drugi regler, da se ne zapali i taj. Ako neko može da posavetuje šta još da proverim, bio bih mu zahvalan, takođe, kupio bih regler majstora Joške, međutim ne mogu nigde da nađem njegov kontakt telefon, na internetu su objavljeni uglavnom brojevi koji su nedostupni. Ako neko ima Joškin broj telefona, nek napiše ovde.
  5. Hvala, haha to je ta legendarna reklama
  6. Pozdrav, zovem se Stefan, živim u Obrenovcu i imam 23 godine. Pridružio sam se da bih uvek pronašao najbolje moguće savete od iskusnijih vozača i majstora, takođe i da pružim dobar savet ako sam u mogućnosti. Moj prvi motor je Honda cbr 600 F1 1988 takozvana hurricane. Na njoj sam se takoreći ispraksovao. Sada vozim Suzuki gsr 600 2006.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja