Jump to content

Moto Zajednica

mechanical.student

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mechanical.student's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Vazi,javio sam mu se na Privatnu poruku,citam po forumu bio je slican slucaj kao sa mnom..vidim ubacuju paljenje od apn6..
  2. Pozdrav drugari,evo imam problem a nisam pametan kako rijesiti.Naime,motor je uspomena radi se o jawi cz 1968. Nije paljen dugo,kada sam ga dobio,sredio sam karburator odmah,ulje zamijenio,platine očistio,motor je upalio,vozao sam taj dan. Ali ima problem,novi akumulator sam uzeo,jer stari nije bio u funkciji od stajanja,ali desi mi se da motor radi dok ima napona u akumulatoru,i ugasi se,(sto sam zakljucio da je problem regler vjerovatno) ali kada sam pogledao cetkice,vidim da je neko nekada slomio nosac cetkica,i da je tu dirano nesto. Sada ne znam gdje naci to,i da li odgovara od necega.Regler cu koji ijesiti imam iskusnog kolegu koji mi to moze rijesiti.Takodjer ocistiti kolektor i sve to cu sam. Slike u prilogu.Ima li neko mozda dio?
  3. Pozdrav drugari...novi sam član zovem se Alen..dolazim iz Bosne...inače grad Teslić. Vozim sve i svasta od starih motora...trenutno imam jawu cz 175
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja