Jump to content

Moto Zajednica

pilip88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    137
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: pilip88

  1. Koje su vam boje migavci na prvoj generaciji Versys-a 650?

    Pukla mi je ona guma, ajde da je nazovem nosač od migavca i sada gledam nešto po internetu i vidim da je ona providna plastika uglavnom žuta a kod mene je providna. Na KP ima da se poruči žuti ali onda bih verovatno morao sva četiri da menjam da mi ne bi bili napred providni a nazad žuti.

  2. Prolazio sam oko 6 autoputem od Bubanj potoka ka Novom Beogradu i video sam kod Konjarnika u kontra smeru nekoliko motora parkiranih u zaustavnoj traci i da su svi prešli sa druge strane ograde. Izgledalo je kao da su okupljeni oko nekog ko leži pored ograde. Mozda je greška ovo da je kod Vrčina.

  3. @gebee&co imaju dve kuglice a za opruge ne znam, ako su tu onda su baš oslabile pa slabo drže.

    Gde mogu da se kupe te opruge i kuglice?

    Mislim da nije vareno, ne vidi se nigde. Verovatno je zalepljeno.

    @Xnikolax hvala na pozivu, verovatno ću prvo probati sam da izbijem ili ću videti sa momcima u servisu da li to mogu na brzinu da odrade bez zakazivanja, ako ne, dolazim namenski na Zvezdaru. Kad sam motorom onda je sve blizu :)

    • Sviđa mi se 1
  4. Kako da skinem ovu prokletinju od fuzastera. Rasklimao mi se zadnji levi fuzaster, zuji kao blesav na 4-5000 obrtaja, verovatno je oslabila opruga. Probao sam da ga skinem ali nema šanse. Koliko shvatam, trebao bi da bude osigurač sa donje strane koji ne da da bolcna ispadne, međutim kod mene nema osigurača ali ne mogu da izvadim bolcnu. Evo slike:

    IMG_20221012_173951.thumb.jpg.7ecf3ea616273c2f360517d3a11c20ca.jpg

    IMG_20221012_173943.thumb.jpg.69dc951bc193608a9d1b9a8c273d652c.jpg

    Po internetu vidim da neko lepi, ako je zalepljeno kako da skinem?

    Jedino mi pada na pamet da udaram čekićem odozdo ali se plašim da ne napravim veće sra..

  5. Pre sat vremena, zaludan je napisao:

    Čoveče, u istoj rečenici kritikuješ jedno ponašanje, kažeš da nisi lažni moralista, i odmah zatim kažeš kako ti kršiš zakon kad ti smatraš da je to u redu??

    Pri tome, to što kritikuješ se ne odvija kad u blizini ima drugih učesnika u saobraćaju (sa eventualnim izuzetkom Satelisovog primera), a to što radiš je bukvalno na metar od drugih...

    Ja prelazim u suprotnu traku motorom na 2-3 sekunde koliko mi treba da obiđem sporije vozilo a ti bez ikakve potrebe prelaziš kolima u kontra smer.

    • Podržavam 3
  6. Ne kapiram potrebu da se prelazi u suprotan smer, nisam lažni moralista, često sam u prekršaju ( brzina kolima i motorom, preticanje na punu motorom kada mislim da ne ugrozavam nikoga ) ali zaista ne vidim potrebu da kolima zauzimam dve trake ili da vozim u levoj. Moj ćale to stalno radi, prestao sam i da se vozim sa njim, svaki put se posvađamo. 

    • Sviđa mi se 3
    • Podržavam 1
  7. Juče jedno devojče u audi-u stalo ispred kružnog toka na NBG da završi poruku, status na fejsu ili tako nešto. Ja kolima iza nje, vidim auto ispred kreće ona ništa, svirnem kratko, svirnem duže ma ništa, pređem u desnu traku stanem pored sviram, ma ništa, nema reakciju nikakvu, sedi i kuca. Ja nastavio dalje a ona ostala tamo da završi roman.

    • Sviđa mi se 1
    • Haha 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja