Jump to content

Moto Zajednica

Turboveverica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha r6

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Turboveverica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Urađen je servis karburatora,ja sam štelovao smešu koja nije bila dobro naštelovana.moje pitanje je gde kupiti delove za agregat?Karburatori mi nisu problem nego sama nabavka delova za "generalnu".ko god je pomislio da se zezam prešao je igricu.
  2. Pozdrav drugari,imam r6 2001 karburatori.Kad sam kupio motor odradio sam servis karburatora.Međutim on je loše odradio i te karburatore,motor je hladan pod sauhom palio,vozio sam ga ali je trokirao i bacao živ benzin na auspuh.Posle 10-tak dana vožnje odlazim na put,pa sa puta opet na put pa onda hladno vreme itd i nisam ga palio možda 2 meseca.Kada sam hteo da ga upalim nije hteo,upalio je tek na gurku i posle pali normalno dok ne ostane celu noć i onda ujutru može samo na gurku.Pokušao sam ja da preštelujem karburatore i dobio sam neke rezultate međutim veći problem imam na iberu.Dakle duva kao lokomotiva,kad se ugreje teško pali,ne troši ulje ali duva.U planu mi je da uradim mašinu,gde bih mogao kupiti potrebne delove i jesu li kod tog motora zamenske hilzne ili ne?Mehaniku radim 12 godina ali agregate motorcikala nisam još otvarao pa bi dobro došla neka reč iskusnijih u ovoj oblasti.
  3. Ćao drugari,moje ime je Nemanja.Živim u Beogradu,imao sam malu pauzu sa 2 točka ali sam se opet vratio u sedlo.Trenutno posedujem Yamahu r6.Nadam se lepom druženju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja