Jump to content

Moto Zajednica

madmaxrs

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd

madmaxrs's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. moze nov ili polovan,cuo sam da ima i neko ovde koji pravi reglere pa moze i ta varijanta,unapred zahvalan svima na bilo kakvoj informaciji,pozz.
  2. regeler ima 3 žute žice koje idu sa alternatora , 2 crvene koje izlaze kao glavni i pomoćni plus, kao i posebnu zelenu koja se šrafi na masu van konektora. evo REVOLUTION me je preduhitrio i detaljno objasnio i koliko zica i za sta koja sluzi pa ako neko zna gde mogu da ga nadjem nek se javi
  3. Ide vise zica al ajde da ne lupam sada pogledacu sutra pa cu da napisem a sto se slika tice probacu i to mada nisam uspeo iz 10 puta ni ovu sliku za profil da postavim,stalno mi izbacuje neku grasku.
  4. potreban mi je regler za apriliu rs125, 2001.Pa ako neko ima na prodaju ili zna gde bi mogao da se nadje nek se javi.Cuo sam i da ima da se nadju neki koji su pravljeni kod nas i da su dobri pa moze i ta varijanta.
  5. Hvala Joska ali daleko si a Revolution mi je tekoreci u kraju.Ja sam na b.brdu pa cu da svratim u ponedeljak da uhvatim i ja malo ovog miholjskog leta.
  6. Hvala druze na ovako iscrpnom odgovoru i uputstvu sta bi trebao da uradim ali vidim da ta popravka prevazilazi moje znanje pa cu morati da se obratim nekom ko to zna da popravi.E sad posto vidim da imas iskustva sa ovakvim kvarovima jel znas mozda nekog ko bi mogao da mi resi taj problem sa elektronikom?
  7. ma otkacio sam regler al osigurac i dalje crkava.
  8. Otkacio sam i regler i cdi i opet crkava osigurac,sad stvarno ne znam sta vise da proveravam. ''Mada meni liči da tebi negde probija visoki napon od elektronike (ne cdi već napajanje 40v+sa namotaja)'', ajde mi malo pojasni sta mislis gde je tacno problem i kako bi to mogao da proverim?
  9. Probao sam juce da otkacim rave ventil i opet ista stvar,cim dodje do 5000 ode osigurac.Posle sam opet pregledao svu struju da nije negde nesto otkaceno ili je negde los kontakt al sve je bilo na svom mestu.Onda sam gledao koliki je napon i kod mene je vec na 3000 napon 14,2-14,3v sad ne znam koliko bi bilo normalno ali cini mi se da je ovo prilicno visok napon.Regler je posle par minuta rada bio zagrejan,ne vreo ali zagrejan.Cini mi se i da je osigurac poceo malo ranije da crkava mozda vec na 4-5000 umesto do sada na 5-6000.Jel zna neko gde mogu da kupim taj regler naj bolje polovan da bi mogao prvo da ga probam da ne kupujem ako nije do njega?
  10. o.k. skapirao sam i znam gde je ta cdi jedinica jer sam prvo proveravao sve kablove i dzekove da vidim da se nije neki otkacio.Prva stvar sutra mi je da probam da nadjem u cemu je problem,ako je taj el.magnet jel zna neko koliko je to para otprilike?
  11. probacu i da otkacim taj rave ventil pa da vidimo sta ce da bude,a koje ti je godiste aplilia?
  12. Kad upalim motor na displeju mi pokaze da je napon punjenja oko 12v a kako mu dodajem obrtaje on se penje do nekih 14v kad crkne osigurac i ostajem bez displeja,pa ne vidim koliko puni kad predjem tih 5-6000.Ne znam dal ima svrhe da merim napon na akumulatoru jer meni crkne osigurac i verujem da on prekida dovod struje do akumulatora.
  13. pa i ja sam prvo pomislio da nije negde kratak spoj pa sam poskidao sve oklope i pregledao ga celog i sve je bilo o.k.On izbacuje osigurac i kad stoji u mestu a ja mu navrtim gas tako da mislim da nije kontakt,moze da radi do sutra na 2-3-4-5000 obrtaja cim dodje do 6000 izbaci osigurac.Mozes i da ga vozis koliko hoces i nema problema dokle god ne predjes tih 6000 a onda ode osigurac.Da je do kontakta mislim da bi reagovao na pomeranje motora pa ne bi mogao uopste da se vozi ni na 2000.
  14. imam problem sa gore navedenim motorom koji izgleda ovako.Upalim motor normalno i zagrejem ga do radne temp. i kada krenem cim ga navrtim na 5-6000 obrtaja crkne mi osigurac i ostanem bez struje.Zamenim osigurac i sve iz pocetka,probao sam i u mestu jer sam mislio da nije neki kontakt u pitanju i ista prica cim predje 5-6000 obrtaja crkne osigurac.Ja mislim da je regler u pitanju ali posto sam relativno skoro uzeo ovaj motor jos ga nisam upoznao pa bi voleo da budem siguran po pitanju kvara jer je regler oko 100 evra a ne bi bas da ih dam za dzabe.Ako neko zna u cemu je problem nek kaze bio bi mi od velike pomoci.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja