Jump to content

Moto Zajednica

nemanjadj91

Članovi
  • Broj tema i poruka

    53
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: nemanjadj91

  1. On 25.5.2020. at 23:12, Pingvin37 je napisao:

    Ne razumem sta pises. Mozes da uradis tehnicki u bilo kom gradu u Srbiji i okolini Beograda gde god hoces sa tim auspuhom. Tu platis sve ostalo a u BG podignes reg. nalepnicu. 

     

    Mada i u BG imas tehnickih koji pustaju sa takvim auspuhom.

     

    Raspitaj se malo, saraj malo. Pronaci ces mesto gde moze da se registruje. Nije lose doduse imati fabricki auspuh, al to nije kraj price ako nemas...Gde postoji volja, postoji i put.

    @Pingvin37 Buraz, ako znas gde moze u Beogradu i okolini da se uradi tehnicki bez da vracam fabricki auspuh, javi molim te..
    Istice mi uskoro registracija i bas me mrzi da se cimam oko toga..

  2. Pre 9 sati, alexanto je napisao:

    Neko pomenuo 8-icu :rolleyes:

     

    Ja sam je uzeo zbog posla. Svojevremeno sam imao GoPro4 Black na prvom dronu (Phantom 2) i na par snimanja se pokazala kao fenomenalno resenje za odredjene kadrove. 4-orka je otisla sa dronom i posle 2 godine, kupim ovo cudo. Bolesno dobro radi. Opet kazem meni je za posao, bitna mi je slika pri low-light-u. Tu se vidi razlika od konkurencije i starijih modela. Naravno i stabilizacija je ludilo!

     

    Za voznje motorom Xiaomi kida za te pare.

     

     

    IMG_0156.JPG

    IMG_0155.JPG

    Brate vrhunska je 8-ica! Fenomenalan je kvalitet.. Jbs ga ipak je GoPro mnogo iznad.. :jee:

  3. Koju god kameru da kupis dodatnu opremu svakako naruci sa aliexpressa, za 10e mozes da dobijes bas puno puno opreme.. A ovi nasi ti na kupujem prodajem preprodaju samo bovu(zuta bova za plutanje, ako koristis na moru) za 1000 din..

  4. Odes do neke banke trazis im karticu za online kupovinu, oni ti uz to otvore i devizni racun, uplatis koliko para hoces. Na sajtu aliexpress otvoris nalog sve podatke das i to ti je to ukratko. :D

  5. To ti kazem zavisi za sta ti treba. Ja sam je koristio za svasta imam je 2 godine.. 

     

    Ja sam je uzeo za 50e sa sve dodatnom opremom(sama kamera je bila 39e), ali sam je narucio preko Aliexpressa-a i to 11.11. tada oni imaju neke dodatne popuste .:) Cisto da znas..

    U gigatronu je ako se ne varam oko 9000din.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja