Jump to content

Moto Zajednica

Boban89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Batajnica
  • Motocikl
    KeeWay X-ray 50

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Boban89's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala vam puno,nisam puno mislio na tu temu. Iskreno,vidim da svi meću Kit pa reko i ja da probam,al cvrc. Ništa,sad mu mehaničar ne gine,da sve pretrese,što se kaže. I da ja lično ništa ne pipam jer vidim kako sam prošao... :-)
  2. Hvala momci na odgovorima na post! Danas ću snimiti kratak video pa ovde objavljujem link. I meni je čudno da išta tečno izlazi iz cilindra,zato me zanimaju mogući uzroci. Sipao sam novo Bardal ulje u menjač,koje sam sada istočio radi rasklapanja mašine. Da li ću ga oštetiti (mašinu) ako ga na kratko upalim bez ulja u menjaču? Računam,ako prestane da štrca ulje,znam šta je...Pošto je prazan menjač,ondak mora biti nešto drugo.
  3. Pazi,ne verujem da toliko ima mnogo ulja da prska okolo... Baš se lepa barica napravi kad dam gas a ulje je crno ko katran i gusto... Inače koristim Bardal ulje,ali malko jače nego obično.Pričam oko 3%... Sipacu sutra tačno 2% pa ću probati. Ovo bude ko preradjeno uje iz auta i štrca iz izduvnog kanala.
  4. Pozdrav svima! Pretraživao sam na forumu ali nemogu naći ništa slično. Naime,imam Keeway X ray 50cc, dvotaktni,vodeno hladjeni,mašina Minarelli AM-6, koji kada upali izbacuje gusto crno ulje na izduv! Naravno to se primeti kad skinem auspuh i kada dam malo jači gas... Osim toga,nekoliko puta mi se desilo da popustim gas ali on me reaguje već sam dodaje turažu. Elem,pošto je ugradjen kit od 80cc, ja sumnjam da je otišao semering radilice (oba) a možda i ležajevi iste...Tako da ulje iz menjača ulazi u cilindar i izadje na izduv. Da li sam na dobrom tragu??? Može li biti još nešto,kako da proverim šta se dogadja?
  5. Ćao,ime mi je Slobodan,imam 30 godina I živim u Batajnici. Po zanimanju sam zavarivač a motore vozam od svojih 15-16 godina. Počeo sam sa Tomos T-12 a posle par godina prešao na automatik Luna Kinetic indijske proizvodnje. Posle 10 godina pauze,uzeo sam polovni Keeway Xray 50 supermoto, i sad vozam njega već godinu dana. Veliki pozdrav za sve!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja