Jump to content

Moto Zajednica

Ekonomista

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ekonomista

  • Rođendan 16.06.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ekonomista's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Video sam je ja na sajmu. Izgleda lepo ali za šta god da se uhvatiš, mislim da bi se od malo jaceg udarca rukom odvalilo ili polomilo. Ne znam da neko vozi taj model ali generalno iskustva ljudi sa peda motorima nije najbolje.
  2. Hvala puno svima na savetima. Odlučio sam da zbog preporuke mnogih ipak gledam malo veće motore. Konkretno, gledam: Yamaha mt07. Ako uspem da sakupim pare nekako, uzecu nov. U suprotnom, ima na oglasima dosta polovnih.
  3. Pozdrav svima, Nov sam na forumu, kupio bih motor A2 kategorije(do 35kw). Kako sam na oglasima našao samo jedan motor da mi odgovara koji ima prepumpanu cenu, počeo sam da gledam nove motore. Konkretno, motori koji mi se dopadaju su: 1. Yamaha r3 2. Kawasaki ninja 300 3. Kawasaki ninja 400 4. Yamaha mt03 (redosled nije bitan) Ninja 300, nema nova da se kupi. Na oglasima postoji Ninja 300 koja je 2016. Godište sa oko 8000 km i cena joj je 4500e. Za 1000e više ja mogu da kupim novu ninja400. Da li je preporucljivo cenkati se pri kupovini novog motora? Koliko su prodavci spremni da spuste cenu? Da li bi mogao neko da napiše neki savet vezan za spuštanje cene i/ili dobijanje dodatne opreme uz motor? Unapred hvala svima na odgovorima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja