Jump to content

Moto Zajednica

jovan jovanovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: jovan jovanovic

  1. Zdravo!

    Kako sam mijenja dihtung na deklo od ulja

    I iskocila mi je opruga na saltericu od menjaca i ja sam je nekako postavio.. Kad sam postavio i krenuo krug  samo mi radi prva i druga, a kad je umesto oce u svaku

    Da li neka zna u cemu je problem??

     

  2. Zdravo!!

    Imam problem na husqvarnu te 610

    Danas sam primijetio da mi kapa ulje na dihtung i kad sam ispustio ulje da vidim u cemu je problem ulje mi je mirisalo bas jako na benzin.. Da li neko zna u cemu moze bit problem??

     

  3. On 6.4.2019. at 22:23, mrle je napisao:

    Meni sve četiri svećice bacale varnicu, dva puta sve vadio, čistio, vraćao... odem, kupim nove, upali onako rastavljen, samo stavio kablove.

    Zamijenio i nista se ne desava :) Isto nema njemu izgleda popravke bez dobrog majstora :D

  4. Imam husqvarnu Te 610 1999 Radio sam generalku i vozio sam posle toga jedno 1500km i jedan dan kad sam bio u voznju motor mi se ugasio, ja i brat smo ga rastvarali i u motor je sve u redu osim sto je bilo pomijesano ulje i antifriz jer mi je diktung otisao  i onda sam stavio polovan.. Posle smo dovodili navodno neke majstore da ga gledaju i ne znaju sta mu je posto nema u cg majstora.. Motor kad kurbla nakon duzeg kurblanja pukne na auspuhe ko iz pistolja i primijetio sam kad to pukne da varnica izbije na kurblu.. Evo 3 god mi je u garazu zbog tog kvara ja msl da nebi trebo da je veliki kvar jer ima kompresiju???? Unaprijed zahvalan..

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja