Jump to content

Moto Zajednica

lord_miky011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: lord_miky011

  1. On 4/13/2019 at 10:00 PM, Satelis said:

    Da ne verujes kako izgled zna da prevari. Miki pre neku nedelju kupi iz Svilajnca AA500 na nevidjeno. Kada je dosao, gledam motor, izgleda bas bas pohabano jos mu i pade u kombiju.

    Kad sam ga nekako upalio, sam rad, zvuk ..... blagi uzas, kroz glavu mi se mota da ce ovo fino izaci ne bi li se doveo u red.

    Poceo sa radom kad ono medjutim, zateceno stanje poprilicno dobro tako da ce od babe ispasti devojka na kraju i da napomenem da je AA placen svega 1.000eur (na oglasima su oko 1.5-1.7Keur).

     

    Mario kupi Beva 250ie, spolja fino izgleda, manje vise sve na svom mestu ali sam agregat kuca, pitanje je samo dana kad ce da se razleti + ima tragova da je izvucen iz vode/poplave.

     

    Tako da se moze videti spolja dobro stanje (sminka) a da ispod plastika bude nesto sasvim drugo ili obratno kao kod AA iz gornjeg opisa...... bilo kako bilo, sva cula napregni kod kupovine.

    E ovako posto sam ja taj Miki koji je imao srece da kupi AA500 i da ne prodje loze u celoj toj prici... Prvo moram da se zahvali @Satelis i da ga pohvalim maistor za svaku preporuku ;) ... a kako drugo svima bi savetovao da ne kupuju nisa na nevidjeno i bez maistora, ja sam to uradio samo sto nisam mogao vise da izdrzim bez motorora i bio sam jako ne strpljiv... ali i dalje ga nisam provozao i ako je @Sateliszavrsio ceo posao (cekam prokleto resenje za porez ) :D

    • Hvala 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja