Jump to content

Moto Zajednica

- BOKI -

Članovi
  • Broj tema i poruka

    47
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Sve što je postavio član: - BOKI -

  1. Pozdrav svoj braci......Krivo mi je sto nisam tu rado bi krenuo u novo druzenje, prosle godine mi je goc i rajac ostao u prelepom secanju a i naravno ostace jos dugo, trenutno sam u svedskoj i imam obaveza pa nemogu na voznju ali se nadam da cu da dodjem i ove godine na neku od voznji, ovde je jos uvek sneg i rano je za voznju, nedostaje mi srbijansko brastvo....HOCU DA VOZIMMMMMM.........pozdrav od bokija svima vama i lepo se provedite naravno kao i uvek......RESPECT!!!
  2. Naravno Goc 19.10.2008, bilo je dosta voznji ali ovo je posebna zato sto je bilo nas dosta i naravno upoznao sam dosta brace i nadamse da ce jos biti takvih voznji da bi mogla braca medjusobno da se upoznaju................pozdrav za svu bracu.........RESPECT!!!
  3. Boban Stojiljkovic ($ BOKI $) Sitnicka Br. 38 Beograd Tel. 064 240 65 65 pozdrav i RESPECT!!!
  4. braco daki i forrest hvala sto se brine te za mene i baneta mi smo ok nismo banovani, ja renoviram ceo stan blizu je lose vreme pa moram da pozurim oko toga, bane je isto ok, ja i on zivimo u istoj ulici i u kontaktu smo svaki dan, on je u poslu u punoj pari, ja licno bi da idem s vama ali nebi da ispadnem lazov potrudicuse da dodjem i ja ali nista neobecavam......................pozdrav za svu bracu.................RESPECT!!!
  5. pozdrav.......................................RESPECT!!! ;D
  6. pozdrav brate alexa, samo lagano.....................RESPECT!!! ;D
  7. da braco zaboravio sam da kazem a i vi ste ga vecina culi, NEMOJTE DRUGOVI JA SAM KOLEGA, izgleda da je nepoznati brat bajker hteo da nas skloni puta, a da je brat bajker (a da je brat bajker kao sto je rekao da je) mozda bi nas zustavio i ponudio turu pica a ne letenje u njivu, zato ja mislim da ovo i netreba puno komentarisati, razmislite o tome sto je rekao (NEMOJTE DRUGOVI JA SAM KOLEGA) sve ce vam biti jasno...................pozdrav za svu bracu..............RESPECT!!!
  8. braco evo i ja nesto da kazem sto se tice ovog incidenta posto sam ga ja prvi povukao za nos, braca su isla u organizovanoj koloni i vozili na putu koji je prilicno za*eban za brzu voznju na dva tocka dok je sdruge strane cetvorotockasima zezanje, slazem se sa svim komentarima i dobrim i losim ali braco mi nismo krenuli na taj put organizovani da zustavljamo ljude po ulicama vadimo is kola i maltretiramo nego da zajedno bratski uzivamo, ali braco kad se u trenutku desi ovako nesto pa koji je taj koji ce u tom trenutku razmisljati o takvom kretenu dali ce dobiti batine ili nece naravno kad nije on prvi razmisljao da je mogo da me toliko ugrozi (vecinu nas) pa cak da dodje i do najgoreg sto bi recimo ja razmisljao da on nedobije neku vaspitnu, a mogu vam reci braco da smo u toj situaciji postupili vrlo korektno snjim s obzirom kako je mogao da prodje od svih nas, i zato mislim da oni koji nisu bili tu i neznaju tacan dogadjaj neznaju ni tacno kako je to namo izgledalo, opet napominjem da je ta grupa brace koja je bila na rajc nije krenula u takvu organizaciju da bi imali probleme na putevima..............................RESPECT!!!
  9. braco posetite malo temu OKUPLJANJE BJB-ovaca BEOGRAD, mozda bi mogli malo da poguramo tu temu i nadjemo se u nedelju 02.11.2008 na druzenje a mogli bi smo i posle toga svi zajedno na pice.............................RESPECT!!! ;D
  10. braco, trebali bi malo da poguramo ovu temu ipak se dani blize kraju sezone i vreme hoce da nas odvoji od asvalta i druzenja, arena je mnogima blizu tako da bi mogli u nedelju da se malo druzimo, naravno ako nebude neka zakazana voznja, ja sam za, ajde da se vidimo, izblejimo malo pa negde svi zajedno na pice.........................RESPECT!!! ;D 1.$ BOKI $
  11. braco mi sami odredjujemo kad ce kraj sezone i vreme nam nemoze nista.......................RESPECT!!!
  12. pozdrav za bracu, braco sve u svemu bilo je super od samog pocetka, sastajanje kod hotela 1000 ruza, voznaja preko avalskog puta, mali incident ka putu za rajc (cupanje lika za nos (ha ha ha )), voznja po magli i uzbrdo i nizbrdo a i kuci smo hvala bogu stigli zdravi i zivi i sto je naj bitnije zadovoljni, pozdrav za svu bracu koja su ucestvovala u voznji a naravno i za bracu koja nisu mogla biti s nama iz ko zna kojih razloga.......................RESPECT!!! ;D ;D ;D
  13. pozdrav za bracu koja me svo vreme pogresno shvata, braco vozite oprezno kad stignete na rajc magla je velika i mnogo je mokro.............................RESPECT!!! ;D
  14. pozdrav za svu bracu koja su ucestvovala na voznji do rajc-a a naravno i za one koji nisu bili u mogucnosti
  15. veliki pozdrav za brata forresta, znaci to je to sve je na svom mestu jos samo braca da se sutra lepo i fino nadju na zakazano mesto i polazak, laku noc svima pa se vidimo sutra............RESPECT................RESPECT.................RESPECT ;D ;D ;D
  16. auuuuu hornet brate kako mi nisi javio za voznju prema umci to je moj naj omiljeniji deo puta za voznju.........................javljaj te mi kad bude nesto po bg-u idem sigurnooooo............................RESPECT
  17. izgleda da nam alpska i slaninica negine, ha ha ha...................(RESPECT)
  18. znao sam da ces me pogresno razumeti zato sam se i dvoumio dali da to napisem sto sam napisao, brate neboisha opet ti kazem da ja mogu da putujem kad hocu, jedini problem sto ti mozda nisi shvatio sto sam ustvari hteo da ti kazem da je predlog bio vecine za 25-ti a ti si nakon toga zbog brace koja nemogu iz ko zna kog razloga predlozio 26-ti ja nemam nista protiv samo mislim da su vec neka braca nasla zamenu i sve ostalo sto se tice obaveza da to ne urade u subotu nego neki drugi dan i tako da sam mislio da su se tako vecina i organizovala na taj nacin za 25-ti, trebali smo se onda organizovati od samog pocetka za 26-ti, a da nebi se sad u ovom momentu takoreci gurali 25-ti ili umedjuvremenu tvoj predlog 26-ti jednostavno sam mislio kao i ti, sto nas je vise brace to je bolje, zato mislim da je najbolje da se bilo koje teme ili predlozi predlazu u razmaku od minimum 7 dana da bi mogli svi da se pripreme na vreme za temu ili predlog, brate neboisha ti si moj brat i nemoj da se ljutis i da me pogresno shvatas molim te, piva ce biti ja ga nepijem ali cu ga popiti zbog tebe, hvala na razumevanju...........................(RESPECT)
  19. brate FORREST ajde da se danas polako preciziramo sto se tice hrane..........sto se tice rostilja bilo bi ekstra ali mislim da nije pravo vreme(izgubicemo dosta vremena)..........znaci ili restoran ili brza hrana...............(RESPECT)
  20. bracoooo, video sam da ima predlozena tema od strane brata neboishe ODLAZAK NA RAJC NEDELJA 26.10 2008 stose mene tice ja mogu da idem kad hocu ali sam ostavio temu tako da vecina moze da odluci kad se ide, JA BI ZAMOLIO SVU BRACU U IME BRASTVA BJBIKERSA da se bratstvo nerazdvaja tako sto ce neko (neboisha) da pravi razliku i pokusa da rsturi brastvo koje se vec organizovalo za predlozenu destinaciju to govorim ne zbog toga sto neko moze u subotu a neko u nedelju nego jednostavno mislim da trebamo da postujemo jedni druge i da zakazane voznje ne rasturamo, molim vas kao jedan od brace da to neradite probajte da uvek budete uz vecinu da bi mogli da se ispostujemo a ne dan dva pred polazak probamo da se rasturamo u dve ili vise grupa, ovakve teme i predloge ostavljajte za naredne teme i destinacije, veliko pstovanje od mene za brata HORNETA koji je prvi otvorio temu za 25-ti i 26-ti ali je video da je brastvo u pitanju i naravno odlucio se kao i vecina (pravi brat(RESPECT)) cak je i u svojoj temi naglasio da svi zainteresovani predju na termin za rajc 25-ti, POZDRAVLJAM SVU BRACU KOJA CENE POSTUJU I KOJA SE DRZE UZ BRASTVOOOO..................(RESPECT)
  21. brate neboisha nemam nikakve namere da ovo shvatis pogresno, ja znam da bi ti voleo da u sto vecem broju putujes s brcom ali je glupo da se razdvajamo ipak smo mi braca i u bratstvu treba da znas da je naj vazniji RESPECT zato je bolje da si se strpeo i predlozio temu za sledeci vikend dace bog mozda ce biti jos lepog vremena, ZAMOLIO BI SVU BRACU DA SE NERAZDVAJAJU NEGO DA BRASTVO SHVATE MALO OZBILJNIJE........................(RESPECT)
  22. ja sam uz brata horneta, kako vecina kaze.................(RESPECT)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja