Jump to content

Moto Zajednica

ZoranBogdan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    BMW K100RS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ZoranBogdan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala vam, narode! Nadam se da će ishod biti pozitivan! Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. imam originalnu Švajcarsku saobraćajnu, ne bi trebalo da su oni pogrešili
  3. Pozdrav druže. Rekoše mi braća po gvožđu da mi ti možda možeš pomoći... Pre desetak dana sam od rođaka iz inostranstva nabavio BMW k 100 rs iz 1985. godine. Bio je na carini i svi papiri su završeni osim potvrde agencije za bezbednost saobraćaja. Kažu da još nisu imali slučaj da neko uvozi ovakav motor (?!!), pa je potrebno da im dostavim potvrdu proizvođača. Naravno, pozvao sam "Delta motors", zvaničnog BMW uvoznika, a oni su me lagano otkačili, u smislu da je to stari model, ne znaju da li mogu da izdaju takvu potvrdu i je znaju koliko to može da košta...da zovem od nedelje. Molim te da mi pomogneš, ako znaš nekoga ko je u proteklih par godina uvezao k100. Onda bi mogao na osnovu njegovog slučaja dobiti potreban papir iz agencije, bar se nadam. Pozdrav, Z.

  4. Uvezen je iz Švajcarske. Nemam C.o.c. Pomoglo bi mi ako znaš da je neko uvezao takav motor, pa da oni mogu da potraže takvu potvrdu u bazi...ako sam dobro razumeo
  5. Pozdrav braći po gvožđu! Pre desetak dana sam od rođaka iz inostranstva nabavio BMW k 100 rs iz 1985. godine. Bio je na carini i svi papiri su završeni osim potvrde agencije za bezbednost saobraćaja. Kažu da još nisu imali slučaj da neko uvozi ovakav motor (?!!), pa je potrebno da im dostavim potvrdu proizvođača. Naravno, pozvao sam "Delta motors", zvaničnog BMW uvoznika, a oni su me lagano otkačili, u smislu da je to stari model, ne znaju da li mogu da izdaju takvu potvrdu i je znaju koliko to može da košta...da zovem od nedelje. Molim vas da mi pomognete, ako znate nekoga ko je u proteklih par godina uvezao k100. Pozdrav svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja